RADO | Príjemný 2-izbový byt v dobrej lokalite v Žiline na predaj!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
129.900,- €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Žilina
Obec: Žilina
Realitný maklér:
+421904887338
Ing. Michal Mišovec
misovec@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v obľúbenej lokalite Solinky v Žiline!
Byt s rozlohou 49 m2 sa nachádza na šiestom poschodí zatepleného panelového bytového domu s výbornou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má plastové okná, v izbách plávajúce podlahy, na chodbe, v kuchyni a kúpeľni je dlažba. Mesačné náklady sú 195 Eur. Byt sa predáva takmer kompletne zariadený. Nájdete tu vstavaný nábytok a dostatok úložného priestoru.
Po vstupe do bytu sa ocitnete v chodbe so vstavanými skriňami, odkiaľ sa dostanete do ostatných miestností - vľavo sa nachádza obývačka, kde okrem vstavaných skríň nájdete aj vyklápaciu posteľ. Z chodby sa ďalej dostanete do kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Na pravej strane bytu sa nachádza kuchyňa s lodžiou a spálňa, so vstavaným nábytkom, ktorú je možné priečkou predeliť na dve časti. Veľkou výhodou je, že izby nie sú prechodné. Obývačka je orientovaná na severovýchod, spálňa s kuchyňou na juhozápad. K bytu prislúcha aj pivnica. Celý byt aj s dispozičným riešením si môžete pozrieť prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=vz3ToQ1c5WZ
Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený, má vymenené okná a dvere v spoločných priestoroch, obnovené vchody, schránky a elektrického vrátnika. Poloha domu je výhodná - hneď vedľa domu nájdete školu, škôlku, detské ihrisko, OC MAX, Metro a mnoho iného! Byt je voľný po dohode v 02-03/2024.
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie