RADO | Príjemný 2-izbový byt v dobrej lokalite v Žiline na predaj! - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Príjemný 2-izbový byt v dobrej lokalite v Žiline na predaj!

2-izbový byt na predaj v Žiline

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v obľúbenej lokalite Solinky v Žiline!

Byt s rozlohou 49 m2 sa nachádza na šiestom poschodí zatepleného panelového bytového domu s výbornou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má plastové okná, v izbách plávajúce podlahy, na chodbe, v kuchyni a kúpeľni je dlažba. Mesačné náklady sú 195 Eur. Byt sa predáva takmer kompletne zariadený. Nájdete tu vstavaný nábytok a dostatok úložného priestoru.

Po vstupe do bytu sa ocitnete v chodbe so vstavanými skriňami, odkiaľ sa dostanete do ostatných miestností - vľavo sa nachádza obývačka, kde okrem vstavaných skríň nájdete aj vyklápaciu posteľ. Z chodby sa ďalej dostanete do kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Na pravej strane bytu sa nachádza kuchyňa s lodžiou a spálňa, so vstavaným nábytkom, ktorú je možné priečkou predeliť na dve časti. Veľkou výhodou je, že izby nie sú prechodné. Obývačka je orientovaná na severovýchod, spálňa s kuchyňou na juhozápad. K bytu prislúcha aj pivnica. Celý byt aj s dispozičným riešením si môžete pozrieť prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=vz3ToQ1c5WZ

Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený, má vymenené okná a dvere v spoločných priestoroch, obnovené vchody, schránky a elektrického vrátnika. Poloha domu je výhodná - hneď vedľa domu nájdete školu, škôlku, detské ihrisko, OC MAX, Metro a mnoho iného! Byt je voľný po dohode v 02-03/2024.


Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podrobné informácie

6
8
2
49 m²
49 m²
čiastočne prerobený
aktívne
áno - separovaný
spoločné
vonkajšie
panel
zariadený
plastové
juhozápadná

Poloha nehnuteľnosti na mape

Limbová 3356, Žilina, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Žilinský
  • Okres Žilina
  • Mesto Žilina
  • Ulica Limbová 3356
  • Druh 2-izbový byt
  • Typ predaj
  • Kontakt +421904887338

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Michal Mišovec

Ing. Michal Mišovec

Realitný poradca

+421904887338

misovec@radoreality.sk

Maklér má 58 ponúk