Predaj domu 476 m2, Dunajská Streda

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
264 000 €
Realitný maklér:
Martina Bojnanská
+421 908 107 107

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom na Priemyselnej ulici v Dunajskej Strede len za cenu pozemku (96,04,- eur/m2)

Nehnuteľnosť je z hľadiska veľkosti domu a pozemku (2749 m2) a lokality vhodná na podnikateľské účely – prevádza, sídlo firmy, kancelárie, ubytovacie zariadenie a podobne.

Pôvodná časť domu bola postavená v roku 1987 a v roku 2002 a 2003 bola robená prístavba na pravej aj ľavej časti domu a nadstavba. Rodinný dom je celý prepojený, ale každá prístavba má aj svoj samostatný vchod.

Je čiastočne podpivničený a má dve nadzemné podlažia.

Dispozičné riešenie:

Pivnica: vstupná chodba, sklad, technická miestnosť, spoločenská miestnosť s veľkým kozubom, z ktorej sa prechádza do sauny s prezliekarňou a sprchou.

Prízemie: pôvodná časť domu disponuje vstupnou chodbou, kúpeľňou, WC, kuchyňou, veľkou miestnosťou a presklenou zimnou záhradou s keramickou kachľovou pecou. V ľavej časti prístavby je vstupná chodba, izba s východom na záhradu a veľká miestnosť, v ktorej bol pôvodne wellness a fitnes s prislúchajúcim sprchovým kútom a WC. V pravej časti prístavby sa nachádzajú dve miestnosti (jedna z toho s menšou kuchynkou) a kúpeľňa a WC.

Podkrovie: vstupná chodba, tri samostatné izby (každá má východ buď na terasu alebo veľkú krytú loggiu) a kúpeľňa s WC.

Zastavaná plocha:

Pivnica – 95 m2 m2

Prízemie – 244 m2

Podkrovie – 137 m2

Celková zastavaná plocha – 476 m2

Orientácia: V/S/Z

Pozemok – 2749 m2

ÚPI - na časti pozemku je možné postaviť 4 podlažnú bytovku so zastavanosťou 25 %. Zvyšnú časť pozemku je možné využiť na priemyselnú výrobu, sklady, servisné a opravárenské služby, ubytovacie domy, čerpacie stanice... ÚPI k dispozícii.

Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete a má aj vlastnú studňu. V upravenej časti záhrady je jazierko s rybami a okrasné dreviny. V prednej časti pozemku je aj vonkajšia pivnica a záhradný domček.

Nachádza sa v okrajovej časti Dunajskej Stredy, medzi priemyselnou zónou s mnohými firmami a obytnou zónou, neďaleko od termálneho kúpaliska.

Z hľadiska polohy je dom vhodný skôr na podnikateľské účely. Veľkosť pozemku dáva novému majiteľovi možnosti rôzneho využitia.

Vstup na pozemok sa dá riešiť po celej jeho prednej šírke 72m a taktiež z bočnej strany. Vzhľadom k jeho veľkosti je možné si tu zriadiť sídlo firmy s vytvorením dostatku parkovacích miest či skladových a dielenských priestorov a taktiež je možné rodinný dom prerobiť na ubytovací dom s vlastným wellness štúdiom, či administratívnu budovu....

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie