Nebytové priestory - reštaurácia - Predaj - Ponúkame na predaj objekt fungujúcej krčmy v centre mesta!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
379 999 €
Realitný maklér:
Ing. Peter Černík

Popis:
Nehnuteľnosť a jej súčasti:
- Samostatne stojaca stavba s pozemkom 738 m2 v centre mesta!
- Dlhoročne fungujúce pohostinstvo (Krčma pod orechom)
- Budova po rekonštrukcii (r. 2007)
360° virtuálna prehliadka nehnuteľnosti: http://y9.sk/i8p
Lokalita a ďalšie:
- centrum mesta (oproti Národnej banke)
- samostatný bočný prístup autom
- široké možnosti využitia nezastavenej časti pozemku
Ponúkame na predaj samostatne stojacu budovu s pozemkom vhodnú na podnikanie alebo bývanie. V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté všetky služby realitnej kancelárie spojené s predajom. Doporučujeme pozrieť si 360° prehliadku, viac fotografií a informácii na našich stránkach Direct Real.
### Popis nehnuteľnosti:
Hľadáte priestory vhodné na prevádzku pohostinstva alebo reštaurácie? Zaujímate sa o priestory v centre mesta s výbornou dostupnosťou? Hľadáte stavbu s pozemkom vhodnú pre Váš podnikateľský zámer? Táto nehnuteľnosť Vás určite osloví.
Ponúkame Vám na predaj nehnuteľnosť fungujúcej "Krčmy pod orechom", ktorá sa nachádza v tesnej blízkosti zástavky MHD, oproti Národnej banke Slovenska. Nehnuteľnosť pozostáva z 2 pozemkov spolu o rozmere 738 m2, hlavnej budovy obdĺžnikového tvaru a dvoch menších stavieb ("Bufet zástavka" prístupný z Gorkého ulice (viď foto) a exteriérové toalety). Pozemok má 2 prístupy. Predný prístup je peší z Gorkého ulice a druhý prístup (zadný) z ulice Slovenskej jednoty, kde je aj možnosť parkovania pred pozemkom. Vzhľadom na umiestnenie zadného prístupu je možné nehnuteľnosť rozdeliť na 2 samostatné nehnuteľnosti, keďže zadná polovica pozemku nie je zastavaná a momentálne je využívaná iba ako dvor a záhrada.
Hlavná budova pozostáva z jednej veľkej miestnosti (sedenie/výčap/pohostinstvo) o rozmere 55,61 m2 a ďalších 15 menších miestností (salónik, kuchyňa, zadný výčap, zádveria, sklady, sociálne zariadenia). Jedná sa o tehlovú stavbu s betónovými základmi (pôvodný rok výstavby r.1924), ktorá bola naposledy rekonštruovaná v roku 2007. Pri rekonštrukcii boli menené rozvody a vedenia, bol zavedený bezpečnostný systém (v celom objekte), bola zateplená severná strana budovy a prebehla celková revitalizácia priestorov. Budova má škridlovú strechu zn. Tondach, plynové kúrenie a možnosť ohrevy TUV plynovým kotlom aj elektrickým bojlerom.
Pred hlavnou budovou a s prístupom na chodník Gorkého ulice je umiestnený "Bufet zástavka", ktorý je už dlhšie nevyužívaný. Pozdĺž hlavnej budovy sa nachádza uzavretý priestor na sedenie, ktorý je možné využívať celoročne. Pri zadnej časti budovy sa nachádzajú vonkajšie toalety a letný altánok s posedením. Zadná časť pozemku je využívaná ako záhrada a oddelená je dreveným plotom.
### Poloha:
Nehnuteľnosť sa nachádza v centre mesta na Gorkého ulici s prístupom aj z ulice Slovenskej jednoty. V tesnej blízkosti sa nachádza zástavka MHD, Národná banka Slovenska, obytná zóna panelových bytových domov a rodinných domov.
### Služby v cene nehnuteľnosti:
V cene nehnuteľnosti sú zahrnuté aj všetky poplatky súvisiace s predajom:
- vyhotovenie zmluvy o zložení rezervačného poplatku
- vypracovanie zmlúv o prevode vlastníckeho práva nehnuteľnosti
- vyhotovenie návrhu na vklad do Katastra nehnuteľností
- vypracovanie preberacieho protokolu
- úhrada základného správneho poplatku vo výške 66 € za návrh na vklad do katastra
- poplatky za overenie podpisov u notára
Zariadenie:
Vybavenie pohostinstva - dohodou.
Pozemok:
Rovinatý
Výmera pozemku:
738
Celková úžitková plocha administratívy:
120
Príjazdová cesta:
Asfalt
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Mestská voda, Internet
Kúrenie:
Plynové, Ústredné
Forma vlastníctva:
Osobné
Počítačová sieť:
Nie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie