Byty - 3-izb. - Predaj - Super cena za trojizbový byt

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
105 450 €
Realitný maklér:
Mgr.Alexandra Némethová

Popis:
Ponúkame na predaj moderné 3-izbové byty v Šamoríne -mestská časť Kráľovianky. Byty sa nachádzajú v rodinnom dvojdome, pričom každý dom sa skladá z dvoch bytových jednotiek. Podlahová plocha bytov číslo 1 a 2 je 73,61 m2 a bytov číslo 3 a 4 je 81,59 m2. Prízemné byty (1 a 2) disponujú terasou umiestnenou v oplotenej záhradke, byty na poschodí (3 a 4) majú lodžiu o veľkosti 4,56 m2. Každý byt má dve parkovacie miesta v cene.
Byty v cene od 99 500.- sa predávajú v stave holobyt.Ak si priplatíte k Vašej mesačnej splátke hypotéky 27.-Eur, ponúkame Vám prevedenie štandard - povrchy podľa Vášho výberu , kuchynská linka nemeckej výroby so spotrebičmi Whirpool - sklokeramická varná doska, el.rúra, umývačka riadu, mikrovĺnna rúra, vnútorné žalúzie.
Aktuálne sú domy pred dokončením, ich dokončenie je naplánované na október 2018.
Dispozícia bytov:
Byty majú vlastný externý vstup - do predsiene (zádverie) bytov na prízemí a na schodisko a chodbu do bytov na poschodí. Majú dve neprechodné izby a obývačku spojenú s kuchyňou. Kúpeľňa a WC sú samostatné miestnosti. Z obývacej izby je prístup na terasu so zámkovou dlažbou (prízemnie) alebo na lodžiu (poschodie).
Každý byt má vlastnú prípravu teplej vody – elektrický ohrievač Tatramat a elektrické podlahové vykurovanie Kranex (infra-vykurovanie).
Technické vlastnosti domu:
Konštrukčný systém rodinného domu je kombinovaný. Hrúbka obvodových stien je 300mm, vnútorných nosných stien 250mm, tehly PORFIX. Obvodové murivo je opatrené zatepľovacím systémom EPS-F hrúbky 100mm a vonkajšou povrchovou omietkou bielej a šedej farby.
Konštrukcia strechy je drevený krov, valbového tvaru so sklonom 18°. Medzi konštrukciu krovu a železobetónový veniec uložiť asfaltový pás na sucho. Stropná konštrukcia je zateplená tepelnoizolačnými doskami z minerálnych vlákien (ISOVER) hr. 180+60mm, ktoré sú zakryté paropriepustnou fóliou z Al. fólie (alebo PE fólia). Strešná krytina je navrhnutá ako betónové alebo keramické krytina.
Areál ponúka ľuďom a mladým rodinám bývanie v „rodinnom spoločenstve” v kvalitne prevedených bytoch s dostatočným množstvom parkovacích miest ako aj zelene okolo.
Uzavretý komplex bude zahŕňať 15 bytových domov, ktoré ponúkajú dokopy 57 bytových jednotiek a 12 samostatne stojacích garáži. V ponuke sú trojizbové byty v 4 dispozičných riešeniach a veľkostiach a jeden typ štvorizbového bytu. Celý komplex bude mať správcu, ktorý bude zodpovedný za prístupovú cestu, verejné osvetlenie, inžinierske siete, za spoločnú zeleň ako aj za všetky budovy nachádzajúce sa v areáli.
Lokalita a dostupnosť:
Kráľovianky je jedna z piatich mestských častí Šamorína ,vzdialená iba 4 km od centra Šamorína a len 25 km od Bratislavy.Šamorín disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou vrátane športového areálu X-Bionic Sphere, neďaleko sa nachádza golfové ihrisko. Pre cyklistov je zaujímavá cyklotrasa Viedeň-Bratislava-Budapešť, či neďaleké prepojenie kompou k dunajským ramenám a jazerám.
Odporúčam vidieť. Oplatí sa!
V cene sú zahrnuté všetky právne a poradenské služby vrátane vybavenia úveru. V prípade záujmu ma prosím kontaktovať na t.č.: 0905 683 490
Podlahová plocha m2:
73,61
Loggia:
Terasa
Výťah:
Nie
Stav:
Novostavba
Poschodie --/--:
0/1
Konštrukcia bytu:
Tehla
Možnosť kúpy na úver:
Áno
Zálohový predpis / mesiac EUR:
51
Okná:
Plastové
Kuchynská linka:
Nová
Kúpelňa:
Nová
WC:
Nové
Podlahy:
Plávajúca podlaha, Dlažba
Bezpečnostné dvere:
Áno
Svetové strany:
V, Z
Kúrenie:
Podlahové
Zdroj tepla:
El.vykurovanie
Zateplený dom:
Áno
Forma vlastníctva:
Firemné
Garáž:
Parkovacie miesto 2x

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie