Domy - rodinný dom - Predaj - RD v krásnom prostredí Horného Turčeka. Pri rýchlom jednaní výrazná zľava!!!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
Realitný maklér:
Mgr. Katarína Pacalajová

Počet izieb:
7.izb a viac
Celková úžitková plocha m2:
323
Plocha obytnej časti m2:
210
Výmera pozemku m2:
606
Popis:
Hľadáte pekné miesto pre oddych,potom máme pre Vás zaujímavú ponuku v malebnej dedinke Horný Turček, vzdialenej od Kremnice 9,5 km.
RD je po rekonštrukcii, pozostáva zo *vstupnej chodby, *technickej miestnosti, *kúpeľne - s bidetom,WC a vaňou s masážnymi tryskami, s dvomi elektr. radiátormi a podlahovým kúrením , *kuchyne - s krásnou, funkčnou murovanou pecou, ďalej *špajze, *obývačky s krbom - z ktorého vedú teplovzdušné rozvody do podkrovia,* presklenej verandy, *pracovnej kuchyne so sprchovacím kútom,*pracovne, *miestnosti určenej pre oddych, *predsiene s ďalším vstupom do domu, *spálne a *WC. Zo vstupnej chodby vedú schody do podkrovia, kde sa nachádzajú dve šikovné izbičky a veľká, priestranná povala. Dom je čiastočne podpivničený - tri miestnosti s celkovou výmerou 19 m2, vykurovaný je centrálne - kotlom na pevné palivo, taktiež je tu elektrický zásobník na TÚV / s možnosťou prepnúť podľa potreby na elektr. vykurovanie alebo na kotol na pevné palivo/.
K domu patrí i murovaná garáž vo dvore s diaľkovým ovládaním brány a murovaná dreváreň oproti domu s dvomi parkovacími miestami.
Chvíle oddychu môžete stráviť v pekne udržiavanej záhrade, kde počuť len spev vtákov a šum malého potoka posedením v altánku s vonkajším krbom, prípadne v bazéne - so solárnym ohrevom vody, tepelným čerpadlom a protiprúdom. Nakoľko dedinka je obklopená nádhernou prírodou, na svoje si prídu najmä milovníci turistiky, cykloturistiky a hubári, v blízkosti sa nachádza i vodná nádrž Turček. V zimných mesiacoch je k dispozícii lyžiarske stredisko SKI Krahule vzdialené od dediny 9 km a cca 15 km vyhľadávané kúpeľné mestečko Turčianske Teplice. Nezanedbateľnou výhodou je i dobrá dostupnosť z rýchlostnej cesty R1 /18 km/
Zastavaná plocha m2:
701
Pozemok:
Mierne svahovitý
Konštrukcia domu:
Tehla+Kváder
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Áno čiastočne
Rok poslednej rekonštrukcie:
2008
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Septik, Verejný vodovod
Kúrenie:
Na tuhé palivo
Počet nadzemných podlaží:
1
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Áno
Alarm:
Áno
Vybavenie domu:
Krb, Bazén, Záhradný altánok, Terasa
Rekonštrukcie:
Po kompletnej rekonštrukcii, Kúrenie
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220/380 V
Spoločenské možnosti:
Kúpalisko, Turistika, Zimné športy
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie, Rekreácia
Typ strechy:
Sedlová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie