Nebytové priestory - reštaurácia - Predaj - Zabehnuté pohostinstvo s kompletným zariadením v centre obce Východná

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
Realitný maklér:
Marek Šlosár

Popis:
Directreal LMCity ponúka na predaj zaujímavú investičnú nehnuteľnosť - rodinný dom v centre obce Východná, v ktorom je zriadená dlhoročná zabehnutá prevádzka pohostinstva s možnosťou organizovať súkromné oslavy. Dom sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 445 m2, Na pozemku sa spolu s domom nachádza hospodárska budova, ktorú je možné zrekonštruovať alebo odstrániť, čím sa zväčší pozemok,vhodný na terasu.
Dom pozostáva z prízemia, kde sa nachádza bar, fajčiarska a nefajčiarska časť a sociálne zariadenia a miestnosť s krbovou pecou.
Pivničné priestory boli prerobené na súkromné posedenie so samostaným vchodom a barom. V týchto priestoroch sa nachádza kuchyňa, do ktorej je prístup aj schodami z prízemia a oddelené WC.
Podkrovie je predpripravené na dobudovanie ubytovania (2 izby + spoločná kúpeľňa a kuchyňa alebo 1 väčší apartmán), čo je vhodné, nakoľko v obci dlhodobo chýba ubytovacia kapacita.
Samotný dom je z tehly a kameňa a v rokoch 2004 - 2006 prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. Okná sú kombinované - pôvodné drevenné krabicové, eurookná a plastové okná. Strecha je sedlová pokrytá kanadským šindľom. Strecha nie je zateplená.
Dom je napojený na verejný vodovod, kanalizácia ústi cez ekologickú čističku do miestneho potoka. Kúrenie je lokálne - krb a krbové kachle na tuhé palivo s tepelným výmenníkom napojeným na radiátory. Voda je ohrievaná elektrickým boilerom. Do domu je možné nechať zaviesť plyn.
Prevádzka sa predáva zabehnutá a kompletne zariadená.V prípade viac informácií a dohodnetie obhliadky volajte na tel.číslo 0911 338 988.
Zariadenie:
Kompletné zariadenie prevádzky.
Počet stoličiek:
30
Pozemok:
Rovinatý
Celková úžitková plocha administratívy:
150
Celková úžitková plocha skladu:
20
Príjazdová cesta:
Asfalt
Inžinierske siete:
Elektrina, Septik, Mestská voda, Studňa, Internet
Kúrenie:
Elektrické, Na tuhé palivo, Kombinované
Forma vlastníctva:
Osobné
Energetický certifikát budovy:
Trieda C
Energetický certifikát - (VYKUROVANIE):
Trieda C
Energetický certifikát - (Príprava TUV):
Trieda C

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie