Pozemky - záhrada - Predaj - Slnečný pozemok s výhľadom na hrad Pajštún v samotnom srdci prírody, Borinka

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
65 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Malacky
Realitný maklér:
Mgr. Michal Gróf

Popis pozemku:
Hľadáte LUKRATÍVNY pozemok pre váš budáci dom či chatu v EXKLUZÍVNEJ lokalite a s výhľadom na hrad Pajštún? Potom čítajte ďalej ...
Realitná kancelária Directreal Plus ponúka na predaj lukratívny pozemok o rozlohe 948 m2 v obci Borinka, juhovýchodne od Stupavy. Lokalita disponuje dostatkom súkromia, bezprostredným kontaktom s prírodou a krásnou panorámou s nádherným výhľadom na hrad Pajštún. Prináša tak harmonické prepojenie medzi pohodlným bývaním a prírodou. Ponúka dostatočný priestor, bezproblémovú logistiku a funkčnosť. Pridanou hodnotou je CHKO Záhorie, ktorá sa nachádza priamo za pozemkom.
Pozemok má mierne nepravidelný tvar, vo svahovitom a lesnom poraste so sklonom približne 25%. IS sú od pozemku vzdialené cca 100m. V prípade budúcej plánovanej výstavby je odkanalizovanie možné naplánovanať formou buď žumpa, DČOV alebo BIO čističkou. Pre pozemok bol schválený výrub stromov, ktorý sa prispôsobí požiadavkám nového majiteľa. Príjazdová cesta vedúca k pozemku je v súčasnosti lesná a slúži aj ako otočisko. Pozemok je na LV vedený ako záhrada. Po zmenách a doplnkov v ÚPI Borinka je pozemok zaradený pre možnosť výstavby chaty či rekreačného domu.
Pozemok je vedený v plnom Územnom pláne ako plochy s funkciou pre športové zariadenia a je súčasťou lokality pre individuálnu rekreáciu. V prípade výstavby musí projekt spľňať všetky príslušné STN, požiadavky stavebného zákona a vykonávacích predpisoch. V prípade splnenia všetkých parametrov výstavby rekreačného domu ,či chaty je možné aj celoročné bývanie. V prípade budácej výstavby odporúčam si najprv pripraviť Projekt a konzultovať ho so stavebným úradom.
Obec Borinka leží v nadmorskej výške 203 metrov, 20 km severne od Bratislavy v okrese Malacky, v doline Stupavského potoka na juhozápadnom okraji Malých Karpát. Na vápencovom brale vo výške 486 metrov sa nachádza zrúcanina strážneho hradu Pajštún z 13. storočia. V obci žije v súčasnosti 519 obyvateľov. Obec Borinka má dostatočnú občiansku vybavenosť. Nachádza sa tu obecný úrad, pošta, kostol, škôlka, potraviny, podniky, dom dôchodcov, kaplnka, les , chata pod vrchom a krásna príroda
Využite zaujímavú ponuku s výnimočnou cenou za pozemok ...
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na mobilnom čísle 0902642626. Všetky ďalšie informácie Vám poskytneme po kontaktovaní mailom alebo telefonicky. Výmera m2:
948
Cena za m2 EUR:
69
Rozmery š x d:
cca 10m x 100m
Svetové strany:
Juh, Západ
Príjazdová cesta:
Spevnená cesta

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie