Nebytové priestory - iné priestory - Predaj - Príležitosť na podnikanie

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
Realitný maklér:
Eva Derzsiová

Popis:
Ponúkam na predaj pohostinstvo v obci Baka. Nachádza sa v strede obce na rozľahlom pozemku, ktorého výhodou je cesta z dvoch strán. Takto je zabezpečený ľahký prístup napr. aj pre pohyb potrebného tovaru. Táto nehnuteľnosť ponúka možnosť podnikania nie len ako pohostinstvo, ale aj ako cukráreň, alebo aj studená či teplá kuchyňa a pod. podľa vlastnej predstavy a uváženia.
Obec leží na brehu Dunaja 5 km od Gabčíkova, 14 km od okresného mesta Dunajská Streda a 47 km od hlavného mesta Bratislavy. Je tu základná občianska vybavenosť, ako obecný úrad, škôlka, zdravotné stredisko, kultúrny dom a potraviny, ktoré ponúkajú ideálne miesto pre spokojný život každej generácie.
Ak Vás oslovila táto ponuka, neváhajte a zavolajte na tel.č.: 0903 611 058. Rada Vám predstavím nehnuteľnosť osobne. Poskytujeme kompletný právny aj finančný servis, vybavíme notára a kataster. Prevediem Vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti až k samotnému odovzdaniu novému majiteľovi na základe Preberacieho protokolu. Zariadenie:
V nehnuteľnosti sa nachádza veľká miestnosť {pohostinstvo} s barovým pultom a priľahlou kuchyňou a druhá miestnosť {salónik} tak isto s barovým pultom a priľahlou kuchyňou. Ďalej priestranná krytá terasa a toalety. V suteréne sa nachádza kotolňa a skladové priestory v neposlednom rade aj na sudy pre výčap tohto zariadenia.
Objekt je vybavený alarmovým systémom.
Pozemok:
Rovinatý
Výmera pozemku:
1685
Celková úžitková plocha administratívy:
165
Celková úžitková plocha skladu:
80
Príjazdová cesta:
Asfalt
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Septik, Mestská voda, Satelitný prijímač
Kúrenie:
Plynové, Ústredné
Forma vlastníctva:
Osobné

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie