Domy - rodinný dom - Predaj - Na predaj priestranný rodinný dom v obci Blatná na Ostrove

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
449 000 €
Realitný maklér:
František Beringer

Počet izieb:
5.izbový
Celková úžitková plocha m2:
197
Plocha obytnej časti m2:
135
Výmera pozemku m2:
5004
Popis:
Kancelária Directreal ponúka na predaj priestranný rodinný dom v obci Blatná na Ostrove, spolu s dvojgarážou, letnou kuchyňou, vínnou pivnicou a s prístavbou samostatného trojizbového domu (93m2). Predmetný rodinný s úžitkovou plochou 197 m2, leží na pozemku o výmere 5.004 m2. RD pozostáva z prízemia, ktoré je rozdelené na tzv. dennú a nočnú časť, ktorá tvorí nasledovnú dispozíciu a to: 4 obytné izby, 2 kúpeľne s WC a denná hala (obývačka) prepojená s jedálenským kútom, kuchyňou a špajzou. Z dennej haly je vstup do zimnej záhrady. Dom je naplno bezbariérový. V dome je prichystaná predpríprava, na výstavbu samostatného horného poschodia (poschodie je presvetlené s vertikálnymi oknami /nie strešné/ a je možné vytvoriť ďalšie 3-4 samostatné izby aj so sociálnymi zariadeniami). Vzhľadom na rozlohu domu a pozemku, mesačné náklady spojené s užívaním tejto nehnuteľnosti sú porovnateľné s mesačnými zálohovými nákladmi pri bývaní v 3-izbovom byte v meste (okolo 180,- €/mesiac). Vykurovanie domu je riešené kombináciou plynového kotla a solárných článkov, umiestnených na streche. Nehnuteľnosť disponuje všetkými inžinierskymi sieťami. Na stavbu domu boli použité kvalitné materiály ako 7-komorové trojsklo, pálená tehla o hrúbke 44 cm, samostatná izolácia Nobasil o hrúbke 10 cm,... Dom bol kolaudovaný v 2006 roku.
Obec Blatná na Ostrove je vzdialená 10 km od Šamorína a 15 km do Dunajskej Stredy. Občianska vybavenosť obce je nasledovná: potraviny, pohostinstvo, kostol, Obecný úrad, školské a predškolské zariadenia,... Neďaleko obce vo vzdialenosti 2,5 km (Lehnice Kolónia) sa nachádza železničná stanica (trasa Komárno – Bratislava) so spojom RegioJet.
Dodatočné informácie Vám osobne predvedieme pri obhliadke tohto rodinného sídla.
Zároveň Vám viem ponúknuť služby hypotekárneho špecialistu, ktorý by Vám vypracoval ponuku hypoúveru na prefinancovanie kupovaného bytu - všetko pre Vás BEZPLATNE. Zastavaná plocha m2:
499
Pozemok:
Rovinatý
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Nie
Skolaudovaný v roku:
2006
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa, Satelitný prijímač, Internet
Kúrenie:
Plynové, Kombinované, Solárne panely
Počet nadzemných podlaží:
2
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Dvojgaráž
Alarm:
Áno
Počet bytov v dome:
2
Vybavenie domu:
Krb, Záhradný altánok, Klimatizácia, Terasa
Terasa:
Áno
Elektrický prúd:
220/380 V
Možnosti využitia:
Trvalé bývanie, Sídlo firmy
Typ strechy:
Sedlová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie