Pozemky - pre rodinné domy - Predaj - PREDAJ STAVEBNÝCH POZEMKOV PRE RODINNÉ DOMY V OBCI LEHNICE-VEĽKÝ LÉG, VÝMERA OD 500 - 600 m2, REZERVÁCIA JE MOŽNÁ!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
Realitný maklér:
Jozef Andrejkovics

Popis pozemku:
Jozef Andrejkovics ponúka na predaj stavebné pozemky pre rodinné domy v obľúbenej lokalite len 35 km od BA a 13 km od DS v obci Lehnice v časti Veľký Lég.
Pozemky sa nachádzajú v novovybudovanej časti obce s rozlohou od 500 do 600 m2. Rozmery pozemku sú rôzne, podľa výkresu viem Vám poskytnúť informácie. Výstavba, dokončenie betónovej cesty a vybudovanie inžinierskych sietí už prebieha.
IS siete: elektrina, mestská voda, kanalizácia, optický kábel od Telekom.
OBHLIADKY A REZERVÁCIA JE UŽ MOŽNÁ, v prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na Vás!
Kontaktná osoba: Jozef Andrejkovics,tel: 0905 294 582
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vzhľadom na aktuálnu situáciu (COVID-19) a na základe Opatrenia ÚVZ SR obhliadky zrealizujeme samozrejme za dodržania prísnych hygienických podmienok (rúška, rukavice, vzdialenosť). Dbáme na Vaše aj naše zdravie, a preto poprosíme každých klientov a záujemcov, aby dodržali hygienické podmienky.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Realitná kancelária - Directreal comfort Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.
Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.
!!! NOVINKA!!! Našim klientom ponúkame doplnkové služby za prijateľné ceny a to: sťahovanie, menšie rekonštrukčné práce, údržbu nehnuteľnosti vrátane maľovania stien, opravu, montáž a demontáž zariadení.
Výmera m2:
500 - 600 m2
Cena za m2 EUR:
98
Rozmery š x d:
21x26
Siete:
Elektrina, Voda, Kanalizácia
Príjazdová cesta:
Betónová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie