Domy - rodinný dom - Predaj - REZERVOVANÉ Exkuzívne Vám ponúkame na predaj veľký rodinný dom vhodný pre viac člennú rodinu s veľkým pozemkom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
75 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Senica
Obec: Senica
Realitný maklér:
Simona Holečková

Počet izieb:
7.izb a viac
Celková úžitková plocha m2:
374
Plocha obytnej časti m2:
200
Výmera pozemku m2:
1895
Popis:
Exkuzívne Vám ponúkame na predaj veľký rodinný dom vhodný pre viac člennú rodinu s veľkým pozemkom.
Táto nehnuteľnosť je vhodná nie len pre väčšiu rodinu, ale aj pre podnikavého človeka, ktorý chce mať bývanie aj podnikanie pod jednou strechou.
Predný dom bol postavený okolo roku 1960, má tri izby - dve z ulice - jedna z dvora, dve kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom, samostatné WC. Z priestrannej spodnej chodby sa dostanete do pivnice ktorá siaha do polovice domu a do prízemných dvoch (možnosť 1 izba a kuchyňa) izieb novšej stavby domu. Druhé schody vedú do stavby na poschodí ktorá bola postavená v roku 1990 a nachádzajú sa v nej ďalšie dve izby ( možnosť priechodných izieb alebo izba a kuchyňa), priestranná chodba, dvere vedúce na povalu domu a dvere na balkón.
Strecha bola rekonštruovaná pred siedmimi rokmi a nevyžaduje žiadne ďalšie investície. Typ strechy je na prednom dome s chodbou sedlová a prístavba má strechu rovnú.
Dom má celkovo 7 obytných miestností (voliteľnosť kuchyne v ktorej časti domu si budete želať kuchyňu), tri kúpeľne a dve WC. Na pozemku za domom sa nachádza hospodárska budova, záhrada o výmere 1521m2. Na dvore sa nachádza suché WC, pekný klembený sklep a studňa. Do záhrady sa môžte dostať aj zadnou poľnou cestou.
Dom si vyžaduje rekonštrukciu avšak má veľký potenciál pre nových majiteľov aby si dom upravili na moderný, svetlý dom podľa vlastných predstáv.
V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti (kúpne zmluvy, návrh na vklad, úhrada poplatkov na katastrálnom úrade) a odovzdanie nehnuteľnosti s vybavením prepisu všetkých služieb ( elektrina, plyn, voda atď.) na nových majiteľov.
Bezplatné vybavenie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru s možnosťou 100% financovania nehnuteľnosti aj s možnosťou vybavenia úveru na rekonštrukciu.
V prípade záujmu o kompletný servis tzn. predaj nehnuteľnosti + hypotekárny servis (bezplatná služba) ako bonus dostanete zľavu až do výšky 20% formou darčekového poukazu na interiérové a vchodové dvere, podlahy, tapety, kľučky od firmy Klúčnik s.r.o. - Holíč a taktiež zľavu až do výšky 20% od spoločnosti NICOLSK v Holíči - na vstavaný nábytok na mieru.
Zastavaná plocha m2:
374
Pozemok:
Mierne svahovitý
Konštrukcia domu:
Tehla
Príjazdová cesta:
Asfalt
Podpivničený:
Áno čiastočne
Skolaudovaný v roku:
1960-1990
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa
Kúrenie:
Elektrické, Plynové
Počet nadzemných podlaží:
2
Forma vlastníctva:
Osobné
Garáž:
Nie
Elektrický prúd:
220/380 V

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie