Nebytové priestory - priestor pre sklad - Prenájom - Skladové/výrobné priestory 1944 m2, s výbornou dostupnosťou. Okamžite k dispozícii. 360° fotoprehlia

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
4,30 €
Typ: skladový objekt
Okres: Košice IV
Obec:
Realitný maklér:
Ing. Peter Černík

Popis:
Základné informácie:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- sklad pozostáva zo 4 prepojených traktov
- 2 trakty majú pancierovú/bezpečnostnú podlahu vhodnú aj pre potravinársku výrobu
- skladové, manipulačné, kancelárske priestory a zázemie pre zamestnancov
360° foto prehliadka: http://y9.sk/kFk
Lokalita a ďalšie:
- výborná, priama dostupnosť z Košického vnútorného obchvatu, cesta E50/E58
- priestor priemyselného areálu Dávid, bezproblémový prístup pre TIR
Ponúkame na prenájom skladové-výrobné priestory o celkovej výmere 1944 m2 v cene 51,60 EUR/m2 bez DPH/rok, resp. 4,30 EUR/m2 bez DPH/mesačne + merané energie (voda, elektrina, plyn) podľa stavu meračov. V prípade záujmu sa skladá pri podpise nájomnej zmluvy 3x výška nájmu ako depozit a 1x mesačný nájom. Minimálna doba trvania nájmu: 12 mesiacov. Priestory sú ihneď k dispozícii. V prípade záujmu je možné ich ďalšie rozšírenie o 610 m2.
Doporučujeme pozrieť si 360° fotoprehliadku, 3D pôdorys, viac fotografií a informácii na našich stránkach Direct Real cez vyššie uvedený odkaz.
### Bližší popis nehnuteľnosti:
Ponúkané priestory sa nachádzajú v Areály Dávid, ktorý má priame napojenie na vnútorný mestský okruh Košíc (cesta E50/E58/E571). Areál je dostupný 24h/7 dní v týždní pre osobnú aj nákladnú (TIR) dopravu. Skladové, resp. výrobné priestory majú 2 nákladné/manipulačné vstupy + 2x samostatný vstup do administratívnych priestorov a priestorov zázemia zamestnancov. Priestor pozostáva z 4 traktov (označením 11,12,14,15), pričom v traktroch 14 a 15 je pancierová/bezpečnostná podlaha a tieto priestory sú vhodné aj pre potravinársku výrobu. V trakte 13 sa nachádzajú vstupné manipulačné priestory, kancelárske priestory a zázemie pre zamestnancov (šatňa, priestor pre stravovanie, sociálne zariadenia, sprchy). Vyššie uvedené priestory sa prenajímajú ako celok. K týmto priestorom patrí predná nakladacia rampa (44,43 m2) a zadná nakladacia rampa pre 2x nákladné vozidlo a náves. Výška priestorov 7,6 m (podlaha-strop), resp. 5,7 m (podlaha-nosník). Priestory sú oddelené bránami. Trakt 14 a 15 má nainštalovanú klimatizáciu (je možné spustenie aj výkonnejšej vzduchotechniky). Zariadenie:
Priestory sa prenajímajú bez zariadenia (regále, stroje a ďalšie vybavenie na fotografiách nie je súčasťou ceny).
Pozemok:
Rovinatý
Celková úžitková plocha administratívy:
80m2
Celková úžitková plocha skladu:
1944
Príjazdová cesta:
Asfalt
Inžinierske siete:
Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Mestská voda, Internet
Kúrenie:
Elektrické, Nevykurované
Forma vlastníctva:
Firemné
Počítačová sieť:
Rozvody

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie