Nebytové priestory - priestor pre sklad - Prenájom - Skladové/výrobné priestory 640 m2, s výbornou dostupnosťou. Okamžite k dispozícii. 360° fotoprehliad

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Direct Real, spol. s r.o., ktorá má celkovo 1030 realitných ponúk.
Direct Real, spol. s r.o.
3,46 €
Typ: skladový objekt
Okres: Košice IV
Obec:
Realitný maklér:
Ing. Peter Černík

Popis:
Základné informácie:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Skladový priestor o rozmere 640 m2
- Vstup - rampa pre 2 nákladné autá s návesom
360° foto prehliadka: http://y9.sk/kFy
Lokalita a ďalšie:
- výborná, priama dostupnosť z Košického vnútorného obchvatu, cesta E50/E58
- priestor priemyselného areálu Dávid, bezproblémový prístup pre TIR
Ponúkame na prenájom skladové-výrobné priestory o celkovej výmere 640 m2 v cene 41,60 EUR/m2 bez DPH/rok, resp. 3,46 EUR/m2 bez DPH/mesačne + merané energie (voda, elektrina) podľa stavu meračov. V prípade záujmu sa skladá pri podpise nájomnej zmluvy 3x výška nájmu ako depozit a 1x mesačný nájom. Minimálna doba trvania nájmu: 12 mesiacov. Priestory sú ihneď k dispozícii. V prípade záujmu sú v areály k dispozícii aj sklady v rozmeroch 1158 m2 a 1944 m2.
Doporučujeme pozrieť si 360° fotoprehliadku, 3D pôdorys, viac fotografií a informácii na našich stránkach Direct Real cez vyššie uvedený odkaz.
### Bližší popis nehnuteľnosti:
Ponúkané priestory sa nachádzajú v Areály Dávid, ktorý má priame napojenie na vnútorný mestský okruh Košíc (cesta E50/E58/E571). Areál je dostupný 24h/7 dní v týždní pre osobnú aj nákladnú (TIR) dopravu. Skladové, resp. výrobné priestory majú rampu pre 2x nákladné vozidlo a náves. Sklad pozostáva z 3 prepojených kójí s jedným vstupom. Výška skladových priestorov je 7,6 m (podlaha-strop), resp. 5,7 m (podlaha-nosník). Priestory nie sú vykurované.
Zariadenie:
Bez zariadenia
Pozemok:
Rovinatý
Celková úžitková plocha skladu:
640
Príjazdová cesta:
Asfalt
Inžinierske siete:
Elektrina, Mestská voda
Kúrenie:
Nevykurované
Forma vlastníctva:
Osobné

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie