BOSEN | 3 izbový byt v centre Lučenca, 88 m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
119 990 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Lučenec
Obec: Lučenec
Realitný maklér:
+421 907 610 241
Mgr. Ivan Babušík
babusik@bosen.sk

Bosen Group Vám ponúka na predaj 3 izbový byt v zateplenej tehlovej stavbe s balkónom a krbom. Nachádza sa v blízkosti centra Lučenca – ulica Majakovského. Byt sa predáva aj s pivničnou kobkou.

BYT: Celková výmera bytu je 88 m2 z čoho balkón tvorí 3 m2 a pivničná kobka 6,6 m2. Nachádza sa na prvom poschodí z celkových troch (len 2 byty na poschodí). Je orientovaný na 3 svetové strany západnú (obývacia izba), severnú (kuchyňa) a východnú stranu (spálňa, detská izba).

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z predsiene, obývacej izby (s krbom) spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálne, detskej izby s výstupom na balkón, kúpeľne s klasickou vaňou a toaletou, špajze.

ZARIADENIE: Byt sa predáva nezariadený s výnimkou kompletnej kuchynskej linky (plynový sporák, elektrická rúra, digestor), krbu, plynového kotla.

PARKOVANIE: Vonkajšie parkovacie státie (hneď pri dome). Možnosť prenájmu garážového státia.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej lokalite plnej zelene a zároveň v pešej dostupnosti do centra mesta (pár metrov od Kubínyiho námestia). Lokalita sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou (potraviny, lekáreň, reštaurácie, kaderníctvo, kaviareň, škola,...)

CENA: 119.990 € byt a pivničná kobka

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie