Predaj bytu (4 izbový) 86 m2, Veľký Meder

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
105 000 €
Typ: štvorizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Veľký Meder
Plocha: 86 m²
Realitný maklér:
Štefan Mátis, RSc.
+421 908 602 308

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj 4 izbový byt
na sídlisku Mateja Corvina vo Veľkom Mederi.

Byt sa nachádza v 8 poschodovom, zrekonštruovanom panelovom obytnom dome na ôsmom poschodí.
Byt s celkovou výmerou podlahovej plochy 86 m2 je tvorený štyrmi izbami a príslušenstvom, ktorým je predsieň, sklad, kuchyňa, chodba, kúpeľňa, samostatná toaleta, pričom byt disponuje aj zasklenou lodžiou s prístupom z obývacej izby.
V roku 2018 na byte prebehla rozsiahla rekonštrukcia v rámci ktorej boli vymenené pôvodné drevené okná na plastové s vonkajšími a vnútornými žalúziami, nainštalovaná klimatizačná jednotka, podlahy v izbách sa pokryli laminátovými parketami, pôvodné interiérové dvere so zárubňami nahradili nové dýhované dvere so zárubňami, kúpeľňa dostala nový keramický obklad, dlažbu, vaňu, umývadlo a sanitu, ďalej kuchyňa kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi vyhotovenú na mieru, obklad a dlažbu.
Byt ponúkame čiastočne zariadený, pričom obývacej izbe zostáva sedacia súprava a obývacia stena, v spálni dvojposteľ a skriňa a kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi.

LOKALITA:
Mesto Veľký Meder s 940 ročnou históriou leží v Podunajskej nížine v dolnej časti Žitného ostrova, v objatí riek Dunaj a Malý Dunaj. Disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Iba pár minút chôdzou sa od bytového domu nachádzajú škôlky a školy (s vyučovacím jazykom maďarským aj slovenským), potraviny, úrady, lekár, supermarkety v centre ale aj na okraji mesta. Iba 20 minút peši od bytového domu sa nachádza aj obľúbené termálne kúpalisko s celoročným využitím a 100 hektárový dubový lesopark.
Sídlisko Mateja Corvina sa nachádza v blízkosti centra mesta. Tvorí ju staršia, ale zrekonštruovaná bytová zástavba. Nájdete tu veľa zelene a detské ihriská.
Z mesta je veľmi dobrá aj dostupnosť do Bratislavy - Dunajskej Stredy - Komárna, či už železničným a autobusovým spojením, ale aj cestnou komunikáciou I.tr. 63 a do Bratislavy aj po rýchlostnej ceste R7.

CENA: 105 000 €

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte mi zavolať alebo napísať, ochotne Vás nehnuteľnosťou prevediem.

ČO PRE VÁS PONÚKAME?:
Našim klientom poskytujeme bezplatný právny servis, vypracovanie zmlúv a návrhu na vklad do katastra, uhradíme poplatky za štandardné podanie návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, poskytujeme hypotekárne poradenstvo prostredníctvom nášho zmluvného partnera, popredajný servis ...

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie