Predaj domu v Zolnej pri Zvolene

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
140 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Zvolen
Obec: Zvolen
Realitný maklér:
0917263392
Mgr. Monika Mikulíková
mikulikova-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Zolná pri Zvolene. Celková zastavaná plocha je 507m2, výmera záhrady je1151m2.
Rodinný dom sa nachádza v centrálnej časti obce Zolná pri Zvolene. Dom bol postavený v rr. 1940 -1950 a je v pôvodnom stave.
V dome je funkčná elektrina a verejný vodovod a je okamžite obývateľný alebo vhodný na celkovú rekonštrukciu.
Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do kuchyne spojenej s dvoma izbami. Tretia izba je samostatná.
Na konci chodby sa nachádza kúpeľňa s vaňou a WC.
Dom je suchý a udržiavaný. Okná na dome sú pôvodné drevené. Súčasťou domu sú letná kuchyňa, hospodárske budovy a garáž vo dvore. Na dvore sa tiež nachádza studňa. Dom je čiastočne podpivničený. Dom s hospodárskymi budovami je uzavretý z oboch strán od hlavnej cesty aj od záhrady a poskytuje tak bezpečné bývanie pre rodiny s deťmi.
V obci nie je verejná kanalizácia a odpad je riešený žumpou s trativodom. Dom sa predáva so záhradou o veľkosti 1151 m2, ktorá sa nachádza za domom. Vstup do záhrady je možný aj z druhej strany a je možné záhradu rozdeliť na stavbu ďalšieho rodinného domu. Za záhradou tečie potok.
Obec Zolná sa nachádza medzi Zvolenom a Banskou Bystricou a do oboch týchto miest je bezproblémový prístup.
Celková cena nehnuteľnosti je 140 000 €.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie