Sympatický trojizbák vo Svite na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
149 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Poprad
Obec: Svit
Plocha: 72 m²
Realitný maklér:
0940 215 449
Bc. Zlatica Gregorová
gregorova-ZVNC-dobrereality.sk

Realitná kancelária Dobré Reality s r. o. ponúka na predaj sympatický byt v pôvabnom mestečku Svit (okres Poprad). Mesto Svit má výbornú dopravnú dostupnosť do okolitých miest a obcí a nachádza sa blízko Vysokých Tatier. Mesto disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou so širokými možnosťami kultúrneho, spoločenského aj športového vyžitia.

Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na štvrtom (najvyššom) poschodí bez výťahu. Tento trojizbový byt je vo veľmi dobrom stave, určený k nasťahovaniu. Váš nový domov sa nachádza v príjemnej, tichej časti mesta. Je orientovaný na sever/ juh a budúcim majiteľom poskytne dokonalé súkromie a pohodlné bývanie.

Ponúkaný byt s plávajúcou podlahou má úžitkovú plochu 72 m2 a pozostáva z veľkej obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou. Súčasťou bytu je priestranná chodba a dve samostatné izby. V byte je kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Bonusom tohto bytu je zasklená loggia, ktorá poskytuje úžasný výhľad priamo na Tatry a okolie.


Cena ponúkaného bytu je 149 000 €.

V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte na mob. č.: 0940 215449 alebo e-mailom: gregorova-ZVNC-dobrereality.sk.

Nech sa páči, tu sa o mne dozviete viac: https://profilmaklera.sk/bc-zlatica-gregorova/


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie