RADO | NOVOSTAVBA 3-izbový byt 80m2 + 6m2 terasa | Trenčín - Na Pažiti

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
189.900,- € možnosť HÚ
Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421950440748
Rastislav Horňák
hornak@radoreality.sk

IBA U NÁS!!! RADO Reality Vám ponúka na predaj slnečný 3-izbový byt s rozlohou 80m2, ktorý sa nachádza v obytných súboroch Hanzlíkovská v Trenčíne. Táto nehnuteľnosť bola postavená v roku 2022 spoločnosťou Monolit Slovakia s.r.o. a nachádza sa na ulici Na pažiti v Trenčíne. Byt disponuje slnečnou terasou o rozlohe 6m2, a pivnicou o rozlohe 6m2. Jednou z výhod, a výnimočných vlastností tohto bytu je jeho zelená strecha, ktorá slúži pre ekologické účely a prispieva k udržateľnosti a príjemnému životnému prostrediu.
Keďže sa jedná o novostavbu kolaudovanú v roku 2022. Byt je vo výbornom stave a nie sú potrebné žiadne prerábky. Je vkusne zariadený a pripravený na nasťahovanie. Byt sa predáva takmer kompletne zariadený. Majitelia si vezmú len spotrebnú elektroniku a osobné veci. Ostatný nábytok je na dohode s majiteľmi. Okrem toho sa v byte nachádzajú elektrické žaluzia, ktoré sú osadené v obývacej izbe.
Dispozícia: vstupná hala, ďalej sa dostaneme do chodby, z chodby sa po pravej strane dostaneme do obývacej izby (z ktorej je vstup na terasu) spojenej s kuchyňou, z chodby po ľavej strane sa dostaneme do dvoch nepriechodných samostatných izieb, samostatnej toalety a kúpeľne.
Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B. Priestory sú udržiavané a čisté. Po dohode s majiteľom, je možné dokúpiť parkovacie státie.
Obytný súbor Hanzlíkovská ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, ktorá zahŕňa vzdelávanie, zdravotníctvo, obchody, zábavu a rekreáciu. Jeho výhodná poloha a dostupnosť týchto zariadení robia z tohto miesta ideálne miesto pre pohodlný a aktívny život. 3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=183QfMgKyJF
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať: Rastislav Horňák
RADO Reality Group Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie