RENTHUB I Krásny byt s priestrannou terasou I 50m² I Bratislava - Rača

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
610,- € + 180 € Energie
Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
+421949280644
Patrik Daňo
dano@radoreality.sk

Patrik z Renthub Vám ponúka na prenájom priestranný a moderne zariadený 2-izbový byt vo výbornej lokalite pri Peknej Ceste na Cyprichovej ulici. Tento útulný byt je ideálny pre páry, jednotlivcov, ktoré hľadajú komfortné bývanie s výbornou dostupnosťou do centra mesta.
Byt je priestranný a krásne presvetlený. Pri vstupe do bytu sa nachádza predsieň, z ktorej sa viete dostať do spálne, do obývacej izby spojenej s kuchyňou, do kúpeľne, na samostatnú toaletu. V predsieni sa nachádza skriňa a botník. V spálni je veľká skriňa, posteľ, komoda, nočné svietidlá a pracovný stôl. V obývacej izbe sa nachádza sedačka, konferenčný stolík, barové sedenie, z obývacej izby je vstup na priestrannú terasu, na ktorej sa nachádza záhradný nábytok. V kuchyni sú vstavané spotrebiče ako umývačka riadu, elektrický sporák, varná indukčná doska, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, digestor a práčka. V kúpeľni je vaňa, umývadlo, úložná skriňa.
Byt je kompletne zariadený.
Okolie a poloha:
V blízkosti sa nachádza Lidl, lekáreň, posilňovňa, čerpacia stanica a mnoho iných obchodov. Pár minút autom je Kaufland, Brendon, Jysk, Tedi, Planeo elektro a iné.
Výborná dostupnosť električiek a autobusov.
Byt je vo výbornom stave a pripravený na presťahovanie ihneď.
Nájomné:
Nájomné: 610€/mesiac
Energie: 180€/mesiac
Spolu: 790€/mesiac s energiami, internetom a TV.
Patrik Daňo
RADO Reality Group
Tel: +421 949 280 644
E-mail: dano@renthub.sk
Text inzerátu a fotografie sú autorským dielom spoločností Ideálny nájomca by Renthub s.r.o. a RADO Reality Group s.r.o. a bez ich súhlasu ich nie je možné kopírovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie