Prenájom bytu (2 izbový) 65 m2, Bratislava - Staré Mesto

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
990 € za mesiac
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Plocha: 65 m²
Realitný maklér:
Svetlana Stračárová
0908731676

Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na prenájom priestranný 2 izbový byt v jednom z najvyhľadávanejších projektov Panorama City, nachádzajúci sa priamo v srdci nového downtownu. Byt je situovaný na 20 podlaží s krásnym panoramatickým výhľadom a disponuje vlastným garážovým státím, SBS službou a 24/7 recepciou. Prenajíma sa kompletne a veľmi vkusne zariadený a vybavený.

Nehnuteľnosť svojou lokalitou a prevedením spĺňa všetky atribúty kvalitného a moderného bývania a stáva sa skvelým priestorom pre život so všetkými výhodami, ktoré centrum mesta ponúka.

BYT:
Celková rozloha bytu je 65,43 m2 z čoho loggia tvorí 5,88 m2. Disponuje výborným pôdorysom s dostatkom úložného priestoru. Nachádza sa vo veži I., na 20. podlaží z celkových 33. Veľkoformátové okná okrem panoramatického výhľadu zabezpečujú aj dostatok svetla počas celého dňa. Byt je plne klimatizovaný a vybavený s dôrazom na každý detail.

DISPOZÍCIA:
Moderná dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s jedálenskou časťou a plne vybavenou kuchyňou so vstavanými spotrebičmi, spálne s king size manželskou posteľou, kúpeľne s vaňou a toaletou a priestrannej loggie.

PARKOVANIE:
K bytu prislúcha parkovacie miesto v podzemnej garáži(vstup suchou nohou).

LOKALITA:
Polyfunkčný objekt Panorama City je neodmysliteľnou súčasťou nového downtownu. Lukratívna lokalita priamo v centre Bratislavy, v bezprostrednej blízkosti nákupných centier (Eurovea, Nivy), SND, promenády Eurovea, či historického centra Vám ponúka nadštandardnú občiansku vybavenosť s množstvom možností sociálneho vyžitia. Ďalším benefitom tejto časti je aj blízkosť mnohých kancelárskych budov (Twin City, Sky Park Offices, Eurovea Tower). Nemôžme zabudnúť ani na výbornú dopravnú dostupnosť s napojením na hlavné ťahy a v prípade potreby aj zastávky MHD v tesnej blízkosti projektu.

CENA NÁJMU: 990 EUR + 250 EUR energie + 150 EUR garážové státie

Voľný ihneď.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle
0908 731 676.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie