Prenájom komerčného priestoru 50 m2, Galanta

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
400 € za mesiac
Realitný maklér:
Eva Vlkovičová
+421 911 811 891

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom prízemný obchodný priestor s výhodnou polohou a vlastným parkovaním v celkovej výmere cca 50 m².

Jedná sa o prízemný priestor so samostatným vstupom z ulice. Priestor je čiastočne predelený priečkou so sklenenými vstupnými dverami. Takto vytvorené zázemie poskytne zamestnancom súkromie a zároveň pôsobí elegantne a dodáva priestoru výnimočný vzhľad. V tejto časti sa tiež nachádza toaleta s umývadlom.

K priestoru sú v cene 4 vyhradené parkovacie miesta. Súčasťou areálu je však aj veľké parkovisko, kde je možné parkovať za menší poplatok.

Ideálna poloha predurčuje danú nehnuteľnosť na široké využitie v podnikateľskej oblasti, či už ako predajňu, prevádzku pre služby rôzneho zamerania, sídlo firmy, kanceláriu a podobne.

V blízkosti sa nachádza železničná a autobusová stanica, Tesco, rôzne menšie predajne, stravovacie zariadenia a služby rôzneho druhu. Miesto je veľmi frekventované čo sa týka pešieho pohybu ľudí.

Výhody:
- výhodná poloha
- prízemie
- výkladová plocha
- svetelná reklama
- klimatizácia
- parkovanie

Uvedená cena za mesačný prenájom vrátane spotreby vody (majiteľ nie je platca DPH) + elektrinu a plyn si nájomca hradí sám.
Kaucia vo výške 2-mesačného nájomného.

Kontaktujte nás ohľadom ďalších informácií a dohodnutie termínu obhliadky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie