PRENÁJOM - Kompletne zrekonštruovaný, zariadený a ihneď voľný byt na ulici Svätoplukova v Prievidzi

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
460 €/mesiac
Typ: nezaradený priestor
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 60 m²
Realitný maklér:
0918 800 080
Jaroslav Svitok
svitok-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na prenájom kompletne zrekonštruovaný a zariadený 2 - izbový byt, s výmerou 60m2 na Starom sídlisku v Prievidzi, ulica Svätoplukova. Bytový dom je tehlový a vstup do vchodu je zabezpečený elektronickým vrátnikom. Byt sa nachádza na prvom poschodí (z troch) bytového domu bez výťahu. Ponúka sa aj s kompletným zariadením, vrátane domácich spotrebičov. WC a kúpeľňa sú oddelené. Pivnica aj poštová schránka sú k dispozícii. Podmienkou sú maximálne 2 osoby, bez domácich zvierat, nefajčiari. Preferovaní sú záujemcovia o dlhodobý prenájom. Celková cena za prenájom vrátane energií, káblovej televízie (DIGI) a internetu (Orange) pre jednu osobu je 460 €/mesiac, druhá osoba za doplatok 20 €/mesiac. Byt je voľný ihneď. Výhodou je bezprostredná blízkosť centra mesta so svojou kompletnou občianskou vybavenosťou a bezproblémové parkovanie.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie