Predaj domu 175 m2, Vidiná

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
210 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Lučenec
Obec:
Realitný maklér:
Simona Bene
+421 908 423 452

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 5-izbový rodinný dom v tichej ulici v obci Vidiná. Rodinný dom prešiel čiastočnou vkusnou rekonštrukciou koncom roka 2021. V tomto dome Vás tak čaká napríklad aj takmer nová kuchyňa a kúpeľňa.
Dom je ideálny pre kľudné rodinné bývanie.

Dom je čiastočne zrekonštruovaný, vo veľmi dobrom stave, vhodný na okamžité nasťahovanie. Ponúka dostatok miesta pre aj pre väčšiu rodinu, úložný priestor, samostatne stojacu garáž a letnú kuchyňu na záhrade.

Na rekonštrukciu exteriéru domu a zateplenie bude vyplatená dotácia z programu OBNOV DOM - vo výške približne 17 000 eur.

Pozemok má celkovú výmeru 613 m2.

Dispozícia domu:
1. nadzemné podlažie - 85 m2:
Vstup do domu tvorí zádverie s chodbou, v ktorej sa nachádzajú kachle na vykurovanie s prieduchmi do celého domu. Z chodby sa dostaneme do priestrannej novej kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom a WC, obývačky a z obývačky je vstup do spálne.

2.nadzemné podlažie –90 m2
Na tomto podlaží sa nachádzajú 2 zrekonštruované priestranné izby. Nachádza sa tu ešte jedna izba- ktorá nie je rekonštruovaná a kúpeľňa v stave – prípravy.
Celková úžitková plocha domu je 175 m2.

Vykurovanie objektu je zabezpečené elektrickým podlahovým vykurovaním a krbovými kachľami sa prieduchmi do celého domu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete.

Mesačné náklady do 150 eur.

Dohodnite si obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie