Prenájom bytu (1 izbový) 33 m2, Bratislava - Nové Mesto

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
720 € za mesiac
Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 33 m²
Realitný maklér:
Michal Krížik
+421 917 628 930

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom štýlový 1 izbový byt s loggiou v novostavbe Nido na Tomášikovej ulici v jednej z najlepších lokalít v Bratislave.

Výmera bytu je 33 m2 + loggia 11 m2. Byt sa nachádza na najvyššom 14. poschodí s krásnym výhľadom na Karpaty a Kuchajdu. Byt je orientovaný na Juhozápad.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený nábytkom, ktorý bol vyrobený na mieru.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom, po lavej strane sa nachádza veľká kúpeľňa so sprchovým kútom, WC a práčkou. Ďalej obývacia izba s kuchynskou linkou, rozkladacím gaučom s úložným priestorom, jedálenským stolom so stoličkami a vstavanými skriňami.

Kuchynská linka je taktiež kompletne zariadená, umývačka riadu, indukčná varná doska, mikrovlnka s rúrou na pečenie, varná kanvica a chladnička s mrazničkou.

V celom byte sú kvalitné drevené podlahy, drevené okná, led diodové svetlá s možnosťou zmeny farby osvetlenia, klimatizácia a videovrátnik.

K bytu prislúcha parkovacie miesto v podzemnej garáži a pivnica. Taktiež môžte využiť práčovňu, herňu a priestor na umývanie bicyklov, ktorú nájdete na recepcii.

Byt sa nachádza v bloku A2, kde máte k dispozícii 24 hodinovú recepciu.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, potraviny Yeme, klientské centrum, tržnica Fresh Market, zastávka MHD (autobus, trolejbus,električka) a výborná dostupnosť na Bratislavský obchvat. V blízskosti sa nacháda taktiež nákupne centrum VIVO.

Byt je voľný ihneď.

Cena mesačného nájmu vrátane kompletného servisu realitnej kancelárie je 720,- EUR + energie 130,- EUR + parkovanie 100,- EUR

Ak Vás ponuka zaujala a radi by ste prišli na obhliadku, neváhajte nás kontaktovať ešte dnes.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie