Predaj domu 74 m2, Chorvátsky Grob

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
249 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Senec
Obec: Chorvátsky Grob
Realitný maklér:
Jaroslav Čáp
+421 911 779 776

Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na predaj 4 izbový rodinný dom so záhradou situovaný v zabývanej časti obce Slovenský Grob - Malý raj.

Jednopodlažný montovaný rodinný dom, bez podpivničenia, s podkrovím na odkladanie vecí má zastavanú plochu 88 m2 a úžitkovú plochu 74 m2. RD je súčasťou dvojdomu skolaudovaného v roku 2017.

Pozostáva zo štyroch obytných miestností a príslušenstva. Kuchyňa s kuchynskou linkou so spotrebičmi je priestorovo prepojená s jedálenským kútom a obývacou miestnosťou. V kúpeľni s toaletou, so sprchovacím kútom sa nachádza ohrevný kotol značky Viessmann.
V obývacej izbe sú krbové kachle na tuhé palivo a dom je napojený na alarm.
Povrchy podláh sú tvorené keramickými dlažbami, v obytných miestnostiach vinylovými podlahami, v kúpeľni a WC je použitý keramický obklad.

Krásne udržiavaná záhrada s množstvom zelene a okrasných rastlín a stromov so závlahovým systémom a studňou má rozlohu 363 m2, so spevnenou parkovacou plochou (parkovanie pre 2 osobné vozidlá) a z bočnej časti domu je terasa s vymurovaným priestorom na grilovanie. Na parkovacie státie sa pohodlne dostanete cez elektricky ovládanú bránu.

Dom sa predáva ako samostatná jednotka, pripájam 3D vizualizáciu celého dvojdomu: https://rem.ax/3SPFoKI

Atraktívna lokalita Malý Raj s výhľadom na Karpaty je od Bratislavy vzdialená len 13 km. Vybudovanie nového obchvatu významne urýchlilo a zjednodušilo dopravné napojenie na Bratislavu ako aj iných miest. V blízkosti sa nachádza OC Monar, Tesco, Dm drogéria, a iné služby. Príjemnou súčasťou je aj relax zóna s jazierkom s detským ihriskom, ktoré predstavuje odpočinok nielen pre deti, ale aj dospelých. V tesnej blízkosti sa nachádza aj chránená prírodná rezervácia s krásnou prírodou. Lokalita má vybudované aj cyklotrasy až do Pezinka a poskytuje tak dostatočné možnosti športového vyžitia ako aj výletov do blízkych Karpát.

Ak vás tento dom zaujal, dohodnite si obhliadku.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.​ Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a s jeho vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie