BOSEN | 2 izbový byt v historickom centre mesta, Kapitulská - Trnava, 53m2

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Delta Property, ktorá má celkovo 47 realitných ponúk.
Delta Property
210 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Trnava
Obec: Trnava
Realitný maklér:
+421 944 288 368
Adam Belianský
beliansky@bosen.sk

Bosen Group Vám ponúka na predaj priestranný 2 izbový byt v historickom centre Trnavy na vyhľadávanej ulici Kapitulská.

BYT: má výmeru 53,13 m2. Nachádza sa na 2. poschodí v historickej budove, ktorá momentálne prechádza kompletnou rekonštrukciou/prestavbou. V celom byte sa nachádza podlahové kúrenie. Byt taktiež disponuje drevenými oknami s izolačným trojsklom. Predáva sa v štádiu holobyt.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou, svetlá obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, spálňa.

LOKALITA: Výborná lokalita priamo v centre Trnavy len 5 minút chôdze od OC City Arena, s kompletnou občianskou vybavenosťou: reštaurácie, obchody, trhy, kaviarne, kostoly, parky, divadlo, úrady a zastávky MHD všetko v pešej dostupnosti.

PARKOVANIE: budova sa nachádza na tichej jednosmernej ulici s verejnou parkovacou zónou. K bytu je možnosť dokúpiť parkovacie miesta vo dvore, jedno za cenu 20.000€

Voľný ihneď

CENA: 210.000€

MAKLÉR: Adam Belianský
+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie