Predaj bytu (3 izbový) 60 m2, Trstená na Ostrove

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
88 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Trstená na Ostrove
Plocha: 60 m²
Realitný maklér:
Tibor Szalai
0908853978

Re/max ponúka na predaj 3 izbový byt v Trstenej na Ostrove, priamo v centre s kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza na 1p/2p s rozlohou 60 m2, ktorý bol v roku 2019 skolaudovaný po kompletnej prestavbe bývalého polyfunkčného objektu.

Dispozičné riešenie: obývačka spojená s kuchyňou, spálňa, detská izba,  chodba, kúpeľňa s WC. Byt má vlastné kúrenie s plynovým prietokovým kotlom s radiátormi, ktorý zabezpečí aj TUV. Podlahy v kuchyni a v izbách sú veľkoplošné laminátové parkety, v ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Priestranná kúpeľňa disponuje s vaňou, samostatnou sprchou, umývadlom a WC. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom. Vnútorné omietky sú hladké. Inžinierske siete sú k dispozícii -elektrina, obecná voda, plyn. Odpadová voda je momentálne riešená septikom. Projekt kanalizácie obce je už v štádiu dokončenia, pred kolaudáciou. Budova je zateplená.
Certifikát o energetickej hospodárnosti budov je k dispozícii.

LOKALITA: Byt sa nachádza v centre obce. Blízkosti je detské ihrisko, obchody, pošta, autobusová zastávka. Lokalita má výbornú občianskú vybavenosť. Byt s kúpou je ihneď voľný! 

Vzdialenosť od hlavného mesta Bratislava je 30m s autom, v Holiciach alebo v Šamoríne je možnosť napojiť sa na diaľnicu R7.
Od okresného mesta Dunajská Streda je vzdialenosť 14 km, Šamorín 19 km, Gabčíkovo 7 km.

CENA: 88 000€ , vrátane kompletného právneho servisu, základných poplatkov na príslušnom katastrálnom úrade, úverového a realitného poradenstva. DOHODA ISTÁ!


Rád Vám poskytnem informácie, ktoré sú podstatné pri rozhodovaní o kúpe nehnuteľnosti. Pre obhliadku a ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať. SOM ŠPECIALISTA NA PREDAJ BYTOV A DOMOV v Dunajskej Strede a v blízkom okolí. Ak uvažujete nad predajom alebo už predávate a nedarí sa Vám, tak ma neváhajte kontaktovať. Mám bohaté skúsenosti, nakoľko som v týchto lokalitách predal už desiatky nehnuteľnosti.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Attractive.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie