Predaj domu 50 m2, Ostrov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
39 990 €
Typ: rodinný dom
Okres: Piešťany
Obec: Ostrov
Realitný maklér:
Dušan Stančík
0903715571

Ponúkame na predaj stavebný pozemok o rozlohe 544 m2 v centre obce Ostrov, okres Piešťany, vzdialenej od atraktívnych Piešťan je 5 km, na ktorom je postavený dom na rekonštrukciu.

Rekonštrukcia je možná vrátane rozšírenia veľkosti domu. Je možné využiť na ňu plochu až 216 m2, čo je veľkosť parcely charakteru zastavaná plocha a nádvorie.

Podľa vyjadrenia zodpovedného projektanta je možné v rámci rekonštrukcie vytvoriť minimálne dvojizbový dom o rozlohe cca 70 m2, v ktorom by boli dve nepriechodné izby, kuchyňa, kúpeľňa a WC.
K dispozícii je elektrická prípojka a kanalizácia vedená v ceste pred domom. Voda je riešená vlastnou studňou.

Vzadu za domom je na pozemku ideálne miesto na stavbu altánku resp. letnej kuchyne.

Pôvodné steny je možné, okrem zadnej miestnosti, ktorá sa zbúra a namiesto nej vznikne väčšia krásna izba. Takisto je projekčne vyriešená statika stien domu, ktoré po rekonštrukcii zostanú v zrenovovanom stave. V susedstve je niekoľko rekonštruovaných starších domov a výsledky sú veľmi pekné.

V prípade záujmu je možnosť z našej strane poskytnúť bezplatné poradenstvo k realizácii stavby. Naša spoločnosť sa zaoberá aj výstavbou bytových a rodinných domov, takže v prípade záujmu vybavíme stavebné povolenie a poskytneme cenovú ponuku na rozšírenú rekonštrukciu domu.

Podľa nových predpisov a usmernení by bolo možné využiť pri rekonštrukcii aj štátne dotácie pre zateplenie domu.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie