RADO | Garáž 19m2 s montážnou jamou, Pred poľom - Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
22.000,- €
Realitný maklér:
+421950440748
Rastislav Horňák
hornak@radoreality.sk

IBA U NÁS!!! RadoReality Vám ponúka na predaj priestrannú garáž s kombinovanou konštrukciou vyrobenou z panelov a murovaných prvkov, čo zabezpečuje jej pevnosť a stabilitu. Táto 19m2 garáž sa nachádza na ulici Pred poľom v Trenčíne a má jedinečnú výhodu - montážnu jamu.
Jej vnútorný priestor je dostatočne veľký na parkovanie osobných vozidiel, SUV či motocyklov, a ponúka tiež úložný priestor pre nástroje, pneumatiky a ďalšie garážové vybavenie. S praktickým osvetlením a elektrickou zásuvkou na pripojenie náradia je táto garáž pripravená na rôzne potreby. Pred zakúpením máte možnosť vymaľovať vnútorné steny podľa vlastného vkusu. Od svetlých a vzdušných odtieňov, ktoré opticky rozšíria priestor, až po tmavšie farby, ktoré pridajú elegantný a sofistikovaný vzhľad. Maľovanie garáže pred zakúpením je vynikajúcou príležitosťou prispôsobiť si ju podľa vlastných preferencií a vytvoriť si príjemné prostredie. Zariadenie v garáži je možné ponechať. Rozmery garáže: Dĺžka – 6m, Šírka – 2.9m, Výška – 2.25m, Vstupná brána: Výška – 2.4m, Šírka – 2.3m.
Cena garáže je 22.000,-€
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku garáže ma neváhajte kontaktovať: Rastislav Horňák
RADO Reality Group Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie