Moderný 4i rodinný dom s bazénom 679m2 v Zlatovciach

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
328.000,- €
Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421948119147
Ing. Viera Ježíková
jezikova@radoreality.sk

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj 4i novostavbu rodinného domu v obci Zlatovce. Nachádza sa na pozemku o výmere 679m2 a je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú moderné a pohodlné bývanie
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch slnečných izieb, spálne, kuchyne s jedálňou, obývacej izby, samostatnej toalety, kúpeľne a technickej miestnosti. Interiér bungalovu je zariadený na mieru robeným nábytkom v dekore dreva v kombinácii s bielou farbou, čo mu dodáva príjemnú a útulnú atmosféru. Všetky miestnosti disponujú vstavanými skriňami s dostatkom úložného priestoru. Úložný priestor nájdete aj na povale, ktorá nie je pochôdzia.
Prepojením kuchyne, jedálne a obývačky vznikol priestor pre spoločné trávenie chvíľ. Z obývačky a zo spálne je výstup na terasu, ktorá spolu zo záhradou poskytuje dokonalý komfort a maximálny relax. Na záhrade je bazén 6x3x1,40 s tepelným čerpadlom a filtráciou a záhradný domček na náradie. Je tu dostatok miesta aj pre vytvorenie si malej záhradky, prípadne záhonov na bylinky.
Dom je pripravený na nasťahovanie sa, je plne funkčný. Je zateplený, vykurovaný podlahovým kúrením. Náklady na vodu na 3 člennú rodinu sú cca 18,- mesačne, na elektrinu 120,- mesačne ( vrátane údržby bazéna).
Pri dome zaparkujú komfortne 3 autá, ale vďaka vlastnej príjazdovej ceste sa ich zmestí na pozemok viac.
Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/models/NngeJJxo3TJ?cta_origin=all_spaces_page§ion=media
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel.: +421 948 119 147
E-mail: jezikova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie