IBA U NÁS! 3i byt v novostavbe, s parkovaním, TOP LOKALITA Noviny, TN

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
185.000,- €
Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421948119147
Ing. Viera Ježíková
jezikova@radoreality.sk

RADO Reality ponúka na predaj moderný priestranný 3-izbový byt v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Trenčína, časť Noviny, na ulici Karpatská, neďaleko golfového ihriska. Byt ponúka až 90 m2 úžitkovej plochy, nachádza sa na treťom poschodí zo štyroch v novostavbe tehlového bytového domu, skolaudovaného v roku 2016. Nespornou výhodou je moderný výťah a o nízke náklady na kúrenie sa Vám postará vlastná kotolňa priamo v bytovom dome. Pri kúpe bytu si nemusíte robiť starosti o úložný priestor. Je ho dostatok v priestranných vstavaných skriniach. Ak by ho predsa len bolo málo, máte k dispozícii murovanú pivnicu s výmerou 5m2. Mestská parkovacia politika sa Vás týkať nebude, VLASTNÉ PARKOVACIE MIESTO je tu samozrejmosťou. Veľkou výhodou je bezbariérový prístup z parkoviska priamo do bytu.
Tiež Vám vadia odtlačky prstov na bielej kuchynskej linke tak, ako nám? Tu sa niečoho podobného báť nemusíte. Kuchynská linka má totiž najvyššiu triedu povrchovej úpravy, lak matná biela, kde odtlačky prstov len tak ľahko neuvidíte. O komfort pod Vašimi nohami sa budú starať dubové parkety morené na orech, z poctivého dreva o hrúbke 15 mm. Máte malé deti alebo máte radi domáce párty? Vaši susedia pod vami budú v kľude vďaka 10 mm hrubej protihlukovej izolačnej podložke pod parketami. Kúpeľňa, okrem svojej priestrannosti, ponúka miesto, kde sa nemusíte báť ošpliechať kľudne aj všetky steny. Kvalitný hydroizolačný náter po celom obvode kúpeľne zabezpečí, aby voda zostala tam, kde má... na povrchu obkladačiek. Farebné prevedenie sklenenej mozaiky v kúpeľni bolo inšpirované obdobím Bauhausu. Vplyv funkcionalizmu sa prejavil na koncepcii a celkovom prevedení bytu. Majiteľ sa pri zariaďovaní bytu držal hesla „menej je viac“, a v duchu Vily Tugendhat sa zameral na vzdušnosť priestorov a redukciu vzorov. O príjemnú teplotu v byte sa počas horúcich letných dní postará klimatizácia.
Byt sa predáva bez nábytku, ostávajú iba vstavané veci spolu so spotrebičmi. Mesačné náklady na bývanie predstavujú cca 120,- EUR (4 os), cca 40,- EUR elektrina. Súčasťou bytu je balkón o rozlohe cca 8 m2, situovaný pozdĺž celej obývacej izby. Na oknách sú látkové interiérové rolety. Rýchly internet je zabezpečený optickými rozvodmi od T-Comu.
Lokalita Karpatská je veľmi vyhľadávaná, tichá, blízko hrádze, golfového ihriska a azda najmodernejšieho detského ihriska v meste. Ponúka pokojné bývanie napriek tomu, že sa nachádza len 15 minút pešej chôdze od centra mesta. V blízkom okolí sú obchody, potraviny, tržnica, úrady, reštaurácie, zastávky MHD, lekáreň či nemocnica.
Energetický certifikát budovy – A.
Ing. Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel.: +421 948 119 147
E-mail: jezikova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie