RADO | 3-izbový byt 67m2 + loggia 3,24m2 | Soblahovská - Trenčín

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
132.500,- € možnosť HÚ
Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421950440748
Rastislav Horňák
hornak@radoreality.sk

RadoReality Vám ponúka na predaj tento skvelý 3-izbový byt s rozlohou 67m2 v najžiadanejšej lokalite mesta Trenčín na ulici Soblahovská. Tento byt, ktorý má aj loggiu o výmere 3,24m2, sa nachádza na prízemí 7-poschodového panelového domu.
Tento útulný byt je pripravený na ihneď k nasťahovaniu, čo predstavuje významnú výhodu pre nových majiteľov. Čo sa týka zariadenia v byte, to závisí od dohody s majiteľom, čo umožňuje prispôsobiť interiér podľa individuálnych predstáv a potrieb.
Jeho výhodou je nielen vynikajúca lokalita, ale aj čiastočná rekonštrukcia. V byte je k dispozícii optický kábel, čo zaručuje spoľahlivé pripojenie na internet. Okrem toho byt disponuje bezpečnostnými dverami.
Byt je rozdelený na dennú a nočnú časť, čo poskytuje ideálne podmienky pre pohodlné bývanie. Súčasne si môžete vychutnávať príjemné chvíle na loggii s možnosťou relaxu alebo oddychu. 3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=vpF1QHueucW
Dispozícia: vstupná chodba, po ľavej strane sa nachádza kúpeľňa aj s toaletou, čelom k vstupnej chodbe sa po pravej strane nachádza vstup do obývačky spojenou s loggiou, po ľavej strane sa nachádza samostatná nepriechodná izba, kuchyňa a ďalšia samostatná izba
Soblahovská ulica v meste Trenčín poskytuje rozmanitú občiansku vybavenosť, zahŕňajúcu široké spektrum služieb a zariadení. Medzi ne patria obchody s potravinami, reštaurácie, kaviarne a obchody rôznych druhov tovarov, ako oblečenie, obuv, drogéria či elektronika. Bankové pobočky a zdravotnícke zariadenia sú ďalšou súčasťou tejto štvrte. Základné a stredné školy sú v blízkosti. Voľný čas sa dá stráviť v športových centrách, fitnescentrách, múzeách, galériách alebo v priestranstvách verejných parkov.
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať: Rastislav Horňák
RADO Reality Group Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie