Prenájom domu 180 m2, Dunajská Lužná

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
1 300 € za mesiac
Realitný maklér:
Erika Radványiová
+421903419755

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na prenájom 5 izb. samostatne stojaci rodinný dom v Dunajskej Lužnej na Tehelnej ulici. Rodinný dom je 2-podlažný s úžitkovou plochou 180m2 a nachádza sa na pozemku o výmere 668 m2. Dom bol skolaudovaný v r. 2008, je postavený z tehál s vonkajším zateplením. Je napojený na všetky IS (elektrina, plyn, voda, kanalizácia). Oplotený a upravený pozemok poskytuje parkovanie vo dvore pre viaceré autá a k dispozícii je aj priestranný záhradný domček na odkladanie vecí.
Dispozícia: Prízemie: vstupná chodba so vstavanou skriňou, veľká obývacia izba s krbom na drevo, jedálňou a kuchyňou, prvá kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, malá pracovňa a garáž na 1 auto. Kuchyňa je vybavená plynovým sporákom s rúrou, digestorom a vstavanou chladničkou s mrazničkou. Poschodie: veľká spálňa s balkónom, 2 samostatné priestranné izby so spoločným balkónom, menší šatník/sklad, druhá priestranná kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, bidetom a WC. Vykurovanie je prostredníctvom plynového kotla s radiátormi. Garážová a vonkajšia brána sú na diaľkové ovládanie.
Záhrada má parkovú úpravu s vlastnou studňou, terasa Vám zabezpečí príjemný relax v letných obdobiach.
Dunajská Lužná je rozvinutá veľká obec s kompletnou občianskou vybavenosťou. Vzdialenosť od Bratislavy je 10km a 8km od Šamorína. Výhodou je napojenie na rýchlostné cesty D4R7 s dobrou dostupnosťou do Bratislavy a tiež na diaľnicu D1. V obci sú obchody, MŠ, ZŠ, reštaurácie, autobusové a vlakové spojenie.
Dom sa prenajíma čiastočne zariadený, v prípade záujmu je možné ho vybaviť základným nábytkom. Zvieratá nie sú povolené.
Voľný ihneď.
Dom je vhodný ako sídlo firmy, prípadne na trvalé bývanie.
Minimálna doba nájmu 1 rok. Výška nájmu: 1 300 EUR/mesiac + energie. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí spolu s jednomesačným nájomným vratný depozit 2 600 Eur a provízia RK 1 300 Eur.
Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, neváhajte si dohodnúť termín obhliadky aj cez víkend. Teším sa na Vás.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie