Prenájom bytu (2 izbový) 54 m2, Stupava

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
500 € za mesiac / Prenajaté
Typ: dvojizbový byt
Okres: Malacky
Obec: Stupava
Plocha: 54 m²
Realitný maklér:
Nina Jančovičová
0902 717 034

Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na prenájom zariadený 2 izbový byt na Bočnej ulici, v tichej slepej ulici v Stupave.

Byt je situovaný na 3. poschodí v 3 poschodovom bytovom dome bez výťahu, v ktorom sa nachádza v každom vchode len 6 bytov. Bytový dom je postavený na konci slepej ulice. Na ploche 54 m2 bytu, plus 10 m2 balkón, nájdete praktickú dispozíciu a plnezariadený priestor.
K bytu prislúcha pivničná kobka umiestnená v suteréne bytového domu o veľkosti 2,84m2. Bytový dom je tehlový a má vlastnú kotolňu.

Dispozícia bytu je veľmi praktická.
Cez vstupnú predsieň so vstavanou skriňou sa dostanete do priestrannej kuchyne s jedálenskou časťou. Z kuchyne je vstup do spálne, veľkej kúpeľne s rohovou vaňou a samostatnej toalety. Z obývačky je východ na balkón orientovaný na západ. Obývacia izba vďaka svojej orientácii tichá, takže ani letné večery s otvoreným balkónom nebudú rušené žiadnymi negatívnymi zvukmi z cesty, práve naopak - rána, či večery si počas leta môžete na balkóne vychutnávať v pokoji pri kávičke, či pohári vínka.

Parkovanie je možné pred bytovým domom.

V meste Stupava je zabezpečená kompletná občianska vybavenosť – neďaleko bytového domu je zastávka MHD. Do 10 minút chôdze sú k dispozícii potraviny, pošta, reštaurácie, kvetinárstvo, kostol, škôlky, fitnescentrum, Stupavský park s jazerom a detským ihriskom. Škola okolo 15 minút.

Cena mesačného prenájmu je 670 EUR (500 Eur nájom + 170 Eur energie a internet). Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájomné za prvý mesiac (670Eur), vratný depozit (670Eur) a provízia RK za sprostredkovanie obchodu vo výške 500 Eur. Nájomné je splatné vždy k 15 dňu predchádzajúceho mesiaca.

Byt je vhodný pre pár, nefajčiarov, bez zvierat.

Voľný od 1.1.2024. Byt je možné prenajať aj na pol roka.

Pre dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať ideálne telefonicky na telefónnom čísle 0902 717 034, rada si s Vami dohodnem termín obhliadky a túto nehnuteľnosť Vám osobne predstavím :)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie