Zariadený 2i byt v Novom Meste - Sibírska ul. na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
229 900 €
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Monika Zacharová
zacharova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj moderný 2 izbový byt v Bratislave na Sibírskej ulici.
Byt má rozlohu 59,69m2, balkón má 2,1m2 a pivničná kobka 2m2. Nachádza sa na 4/4 poschodí bez výťahu. Orientáciu bytu je východ/západ.Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred cca 10 rokmi /nová elektroinštalácia, rozvod vody a plynu/. Okná boli vymenené z pôvodných na plastové. Vchodové dvere sú bezpečnostné - Sherlock. Pred 3 rokmi boli do bytu nainštalované exteriérové žalúzie na všetky okná - /diaľkové ovládanie/, klimatizácia, nová sedacia súprava, nová posteľ s novými matracmi a nová chladnička.
Dispozičné riešenie:Za vstupnými dverami sa nachádza chodba so vstavanou skriňou, botníkom a elektrickým vrátnikom. Napravo sa nachádza vstup do obývacej izby spojenej s kuchyňou. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, sporákom na plyn, vstavanou elektrickou rúrou a mikrovlnkou, umývačkou riadu a veľkou chladničkou s mrazákom.Oproti vstupným dverám sa nachádza kúpeľna spojená s WC / v kúpelni sa nachádza vaňa, sprchový kút, WC, umývadlo so zrkadlovou skrinkou, práčka / možnosť dať nad práčku aj sušicku/ a 2x ventilátor /1ks nad vaňou, 2ks nad WC.Naľavo od kúpeľne je vstup do veľkorysej spálne, ktorá je momentálne rozdelená SDK priečkou a rolldorom na dve časti - časť s posteľou a priestor s rolldorom /možnosť využia ako pracovňa. V spálni sa nachádza východ na balkón.V byte je optický interner - momentálne UPC.
Byt sa predáva kompletne zariadený.
Bytový dom bol postavený v roku 1964 z tehlyDom má v spodnej časti spoločnú kočíkareň a nachádza sa tu aj pivničná kobka prislúchajúca k bytu.Bytový dom prešiel v roku 2022/2023 rekonštrukciou - bol zateplený, boli úpravené spoločné priestory, výmena schránok a dlažby v spoločných priestoroch.
Bytový dom sa nachádza v tichej časti Bratislava - Nové mesto so skvelou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti - škola, škôlka, pošta, obchod - Tesco, električka. Račianske mýto do 8minút pešo.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie