Zariadený 2i mezonetový byt vo Vrakuni na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
150 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Monika Zacharová
zacharova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový mezonetový byt s celkovou plochou 46,55 m2 v 12 ročnej zateplenej novostavbe rodinného domu vo Vrakuni s vlastným parkovaním a spoločným pozemkom. Byt sa nachádza v blízkosti Malého Dunaja na Ihličnatej ulici hneď vedľa plánovaného projektu Nový Majerhof.
Orientácia nehnuteľnosti - Severo-západ.Mezonetový byt je pripojený na dôležité inžinierske siete - voda, elektrika, kanalizácia.Vykurovanie je riešené elektrickým kotlom prostredníctvom podlahového kúrenia na prízemí, ako aj ohrev teplej vody bojlerom.
Mesačné náklady sú vo výške 96 EUR/1 osobaTV a internet od spoločnosti UPC.
Dispozičné riešenie mezonetu vhodne oddeľuje dennú a nočnú časť.Na prvom podlaží sa nachádza vstup do bytu. Otvorený priestor vytvára kuchyňa, ktorá je spojená s obývacou izbou. Druhé podlažie oddeľuje drevené schodisko. Kúpeľňa a spálňa sú na druhom podlaží. V kúpeľni je vaňa, umývadlo so zrkadlom, priestor pre automatickú práčku a toaleta.Spálňová časť je riešená dreveným obkladom, spálňovým nábytkom a vstavanou skriňou. Tretie podlažie je podkrovie, ktoré je možné pretvoriť podľa vlastných predstáv.Priestor na parkovanie je vo dvore, kde je parkovacie státie pre jedno auto (patrí k mezonetu). Parkovanie je možné aj pred domom.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:Mezonet je postavený z tehly. Osadené sú plastové okná s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, položená plávajúca podlaha v kombinácií s dlažbou a kvalitné obklady, interiérové dvere a zárubne, drevené schodisko, drevené trámy, kuchynská linka na mieru so zabudovanými kvalitnými elektrickými spotrebičmi (myčka, elektrická rúra, varná doska, chladnička s mrazničkou), drevený obklad v podkroví, vstavaná skriňa.Nehnuteľnosť sa predáva vrátane vstavaného zariadenia a vybavenia.
LOKALITA:Územie rodinných domov, tichá lokalita, Malý Dunaj, športové vyžitie - cyklotrasy (Malodunajská cyklotrasa), dobrá dostupnosť do centra mesta, napojenie na obchvat za pár minút.
VÝHODY:- 12 ročná novostavba - bez nutnosti väčších investícií - trojpodlažný, 2 izbový mezonet v rodinnom dome s podkrovím- bezproblémové parkovanie - parkovacie státie vo dvore

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie