Pôvodný rozostavaný dom v kľudnej uličke v obci Gbelce

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
63 990 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Zámky
Obec: Gbelce
Plocha: 89 m²
Plocha pozemku: 1176 m²
Realitný maklér:


Popis
Rozostavaný dom v pôvodnom stave sa nachádza v kľudnej uličke vo vinárskej obci Gbelce.

Stojí na rozľahlom širokom rovinatom pozemku s celkovým rozmerom vyše 1170 m2, na ktorom sa nachádza aj vedľajšia hospodárska budova s tromi miestnosťami. Zadná časť pozemku, ktorá strmo stúpa do kopca je miestom pre rozvíjanie kreativity, napríklad na vybudovanie unikátneho kvetinového záhonu.

Dom stojí v prednom pravom rohu štvorcového pozemku. Pozostáva dvoch izieb, kuchyne, kúpeľne a predsiene.
Do domu je zavedená elektrina a voda z obecného vodovodu. Na pozemku sa nachádza aj prípojka na plynovod a pôvodná kopaná studňa.

Na dome boli začaté rekonštrukčné práce - komplet nové vybetónované podlahy s predprípravou na podlahové kúrenie a nové elektrické rozvody. Bola plánovaná ďalšia rozostavba domu - a to prístavba niekoľkých miestností a priestrannej terasy, výmena strechy, vybudovanie kúrenia rekoperačným systémom a stavba garáže pre dve vozidlá. K týmto úkonom bolo vydané platné stavebné povolenie na základe projektu, ktoré je možné pri záujme spolu so stavebným materiálom, ktorý sa na pozemku nachádza odkúpiť.

Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza cca 700 m od domu. Okraj obce hraničí s prírodnou rezerváciou Parížske močiare, kde popri prechádzke po náučnom chodníku skrz močiarov môžete obdivovať chránené druhy vtáctva a rastlín.
V kúpeľnom meste Štúrovo, ktoré je vzdialené len 20 km nájdete okrem najväčšieho termálneho kúpaliska aj hraničný priechod do historického maďarského mesta Ostrihom. Kúsok za mestom sa rozprestiera Dunajsko-Ipeľský národný park s najjužnejším slovenským pohorím Burdov, ideálnym miestom na nenáročnú turistiku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie