Prenájom bytu (2 izbový) 39 m2, Bratislava - Petržalka

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
690 € za mesiac
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 39 m²
Realitný maklér:
Roman Romaník
+421 905 664 799

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom moderný 2 izbový byt v novostavbe, ulica Zuzany Chalupovej, Bratislava - Petržalka s vlastným parkovacím miestom priamo v bytovom dome
BYT:
Bytová jednotka sa nachádza na 5. poschodí zo šiestich.
Úžitková plocha bytu je 39,21 m2 a lodžia 7,11 m2.
Orientácia bytu: východná
Byt je veľmi pekne presvetlený.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky s kuchyňou, samostatnej spálne, kúpeľne so sprchovým boxom a WC, veľkorysej lodžie so vstupom z obývačky aj spálne.
Kuchynská linka je kompletne zariadená - vstavaná elektrická rúra, indukčná varná doska, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. Práčka je umiestnená v kúpeľni. Byt je kompletne zariadený - okrem kuchyne je vo vstupnej chodbe skriňová zostava, v spálni manželská posteľ, nočné stolíky, vstavaná skriňa pozdĺž celej jednej steny, televízor. Obývačka - stôl s dvoma kreslami, gauč, stolík a televízor. Svietidlá v celom byte. Priestor je odtienený vonkajšími motorickými žalúziami na diaľkové ovládanie. Byt je momentálne bez klimatizácie, tá bude ale doplnená po dohode s nájomcom do konca apríla 2024.
Predpis mesačných záloh u správcu pre 1 osobu je 155,00 EUR/mesačne, vrátane elektrickej energie, TV a optického internetu. Pri dvoch osobách je predpis +40,00 EUR/mesačne, teda 195,00 EUR/mesačne.

Vo fotodokumentácii je priložený pôdorys a 3D model.

DOM:
Bytový dom je novostavba kolaudovaná v roku 2020 vo veľmi dobrej kondícii. Jeden osobný výťah od -1 podlažia - z garáže.

OKOLIE:
Bytový dom Slnečnice v tichej mestskej časti Petržalka je ideálnym miestom pre moderných ľudí, ktorí si cenia mestský komfort a prírodné prostredie. Jeho výnimočná poloha ponúka príležitosť vychutnať si prírodu, prechádzky po hrádzi, výlety a cyklistiku. V blízkosti nájdete všetky potrebné sociálne, zdravotné, alebo rodinné služby. Okolie bytového domu je taktiež veľmi atraktívne. Vedie k nemu populárna Dunajská cyklistická cesta, ktorá spája Rakúsko, Slovensko a Maďarsko. Pri bytovej jednotke sa nachádza nákupné centrum Slnečnice Market s množstvom obchodov a služieb rôzneho zamerania: Slnečnice Market, farmárska tržnica a zastávky MHD.

CENA:
Cena prenájmu je 690,00 EUR vrátane mesačných záloh u správcu, elektrickej energie a TV s optickým internetom (pre jednu osobu, dve osoby +40,00 EUR). Prvá platba pri podpise nájomnej zmluvy pozostáva z depozitu vo výške jedného celkového mesačného nájomného (690,00 EUR) a nájomného za nasledujúci mesiac (690,00 EUR).
Nehnuteľnosť je vhodná pre jednu až dve osoby, bez zvieratiek.
S bytom je možné prenajať parkovacie miesto priamo v bytovom dome. Cene prenájmu je 80,00 EUR vrátane mesačných záloh u správcu.

Táto nehnuteľnosť ponúka ideálne bývanie pre tých, ktorí hľadajú kombináciu mestského komfortu a príležitosti vychutnať si prírodu a aktívny životný štýl.

MAKLÉR PONUKY:
Ing. Roman Romaník

0905 664 799
roman.romanik@re-max.sk

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Diamond.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie