REZERVOVANÉ !!!!! Predaj 2 - izbového bytu v Banskej Bystrici v časti Fončorda

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
144 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 64 m²
Realitný maklér:
0917263392
Mgr. Monika Mikulíková
mikulikova-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj nádherný 2 izbový byt Banská Bystrica.
Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vychádza do obývačky, kúpeľne, WC a komory. Izby sú prechodové, z obývačky sa vychádza do kuchyne a do spálne. Byt je s balkónom, ktorý sa nachádza v spálni. V spálni sa tiež nachádza oddelený šatník.
Úžitková plocha bytu je 64m2 a je možné ho prerobiť na 3-izbový. Byt sa nachádza na 4. poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom. Podlaha v byte je kombináciou plávajúcej podlahy v obývačke a v spálni a dlažbou v kuchyni, na chodbe, kúpeľni a WC. Na stenách sú robené stierky. Okná sú plastové. V kúpeľni je sprchový kút, WC je oddelené.
K bytu prináleží murovaná pivnica o veľkosti 2 m2.
Kuchyňa je vybavená novými modernými spotrebičmi, ktoré okrem chladničky zostávajú kúpou novému majiteľovi. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, jadro bytu je murované. V rámci rekonštrukcie boli tiež menené podlahy a dvere. Ostatné vybavenie: vstavané skrine. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Konštrukcia objektu je panelová. Spoločné priestory bytového domu boli tiež zrekonštruované, bol menený výťah, opravené schody. Kúrenie je centrálne.
V okolí domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, obchody, lekár, MHD.
Dostupnosť do centra mesta je asi 10 minút cesty autom.
Cena bytu je 144 000 €. Naša realitná kancelária poskytuje pri predaji svojim klientom kompletný právny a finančný servis.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie