Predaj domu 170 m2, Horná Lehota

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
143 000 €
Realitný maklér:
Anna Přidalová
0948 611 595

RE/MAX ponúka na predaj rodinný dom v turisticky atraktívnej obci Horná Lehota, ktorý je situovaný v tichej časti s pekným výhľadom na okolitú prírodu.

Rodinný dom s dvoma nadzemnými podlažiami ( z r. 1968), stojaci na pozemku o výmere 1081 m2 je postavený z tehly. Severná strana domu je zateplená. Strecha rodinného domu je pokrytá plechom a zateplená sklenou vatou. Na streche sú nové strešné okná. V podkrovnom priestore sú vytiahnuté prípojky na vodu, elektriku a kúrenie pre prípadný záujem zobytnenia.

Stavba prešla nasledovnou renováciou: v rokoch 2010- 2012 boli vymenené okná, exteriérové a interiérové dvere, v roku 2018 vymenená elektroinštalácia a vodovodné potrubia v celom dome ako aj stierky na 2NP, v roku 2013 renovácia sociálnych zariadení ( kúpeľne s WC na 1 a 2 NP), v roku 2008 výmena podláh.

Vykurovanie objektu ústredné, zdrojom je pec na tuhé palivo. Ohrev teplej vody solárnymi panelmi. IS: voda, elektrika, kanalizácia.

Zastavaná plocha domu je 100 m2. Orientácia JUH/VÝCHOD.


Dispozícia:
1. NP : samostatný vstup predsieň, chodba, kotolňa, kúpeľňa s WC, kuchyňa, obývacia izba, pivnica, komora. V roku 2013 vybudovaná kúpeľňa s WC. Úžitková podlahová plocha cca 73 m2.

2. NP ( poschodie) : samostatný vstup, predsieň, chodba, kuchyňa, obývacia izba, dve izby, kúpeľňa s WC, komora a balkón. Úžitková podlahová plocha cca 73 m2.

Príslušenstvom k rodinnému domu je altánok a samostatne stojaca budova v ktorej sa nachádza garáž so skladovými priestormi ( vstup hneď z komunikácie) a ďalší priestor prístupný z dvora ktorý slúži na skladovanie záhradného náradia, strojov a paliva ma vykurovanie.

Rodinky s detičkami poteší areál vzdialený cca 120 m od domu v ktorom je škôlka a 1 stupeň základnej školy. V budove škôlky a školy sa nachádza posilňovňa, vonkajšie fitness zariadenie, ihrisko a klzisko.

Niečo o obci Horná Lehota :
Obec leží v atraktívnom prostredí južného úpätia Nízkych Tatier a do jej katastra patria i turistické centrá Krpáčovo a Tále. Kataster siaha až po hlavný hrebeň medzi Ďumbierom a Derešmi, vrátane Chopka a z neho vedúcich zjazdoviek.[8] Súčasťou katastra Hornej Lehoty sú aj lokality Trangoška, Srdiečko a Kosodrevina, známe výbornými podmienkami na lyžovanie. Lyžiarsky vlek sa nachádza aj priamo v obci.

Celá oblasť je popretkávaná sieťou turistických chodníkov, ktoré spájajú najmä podhorské oblasti s turistickými lokalitami a hlavným hrebeňom. Ľahko prístupné sú lyžiarske svahy v Krpáčove, Táľoch i na Kosodrevine. Vrcholom Chopka je vybudované prepojenie so strediskom Jasná na severnej strane pohoria.[5] V hornolehotskom chotári leží aj Kamenná chata pod Chopkom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie