RADO | rodinný dom s bazénom na pozemku 839 m2 | Karlova ves

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
949.800,- €
Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
+421907750421
Mário BALÁŽ
balaz@radoreality.sk

Hľadáte bývanie v blízkosti krásnej prírody ale zároveň v meste ?
Realitná kancelária RADO reality vám ponúka na predaj priestranný, dobre situovaný rodinný dom s upraveným veľkým pozemkom, bazénom a dvoj-garážou.
POPIS :
Veľký dvojpodlažný rodinný dom so suterénom a vlastným WELLNES sa nachádza v tichej slepej uličke na ulici - Na Sitine, Staré Grunty - Karlova Ves.
Dom bol skolaudovaný v roku 1997. Čiastočná rekonštrukcia prebehla v roku 2008.
Úžitková plocha : 440 m2
Zastavaná plocha : 282 m2.
Výmera Pozemku : 839 m2.
DISPOZÍCIA:
V SUTERÉNE (139,8 m2) sa nachádza WELLNES zóna - kde sa nachádza bazén s proti prúdom o rozmeroch 6x3m a hĺbka je 1,2m, SAUNA s ochladzovacím bazénom. Z Wellnes zóny je priamy vstup do záhrady , čiže priamo z bazéna si môžete ľahnúť na vonkajší upravený trávnik. K dispozícii je aj spoločenská miestnosť s KRBOM a biliardovým stolom, sprcha , WC. Bonusom je aj dalšia kuchyňa, vináreň a 3x skladová miestnosť.
NA PRÍZEMÍ (176,6 m2) sa nachádza veľká vstupná hala so šatníkom z ktorej sa dostanete do priestrannej obývacej miestnosti s hlinenými kachlami. Ďalej sa nachádza na prízemí aj druhá izba, veľká kuchyňa s jedálňou, samostatná sprcha, WC a schodisko z masívneho dreva.
NA POSCHODÍ (123,9 m2) sa nachádzajú 4 izby, miestnosť pre šatník, veľká kúpeľňa s rohovou vírivou vaňou, WC, terasa, 2x balkón . Štvrtá izba momentálne slúži ako pracovňa s odkladacím priestorom a vstupuje sa do nej cez kúpeľňu.
VYBAVENIE: RD postavený z tehly, zateplený. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - elektrina, voda, plyn, kanalizácia, optický internet. Súčasťou domu je aj bezpečnostný alarm. Výhodou sú solárne panely na streche rodinného domu, ktoré slúžia na ohrev vody. Plynový kotol situovaný v suteréne domu zn. Buderus.
INTERIÉR: Nehnuteľnosť sa rozprestiera na troch podlažiach, disponuje veľkorysým úložným priestorom a komfortnou dvoj-garážou. Interiér rodinnej vily je pekne presvetlený a vzdušný. V dome je drevené masívne schodisko, podlahy laminátové + dlažba, v podkroví sú osadené strešné okná VELUX, plastové okná (dvojsklo).
EXTERIÉR: Exteriér rodinnej vily pozostáva z udržiavanej vegetácie, priestranná terasa ponúka možnosť grilovania aj pre väčšie skupiny ľudí, výhodou sú dva balkóny obklopené stromami. Pozemok je kompletne oplotený.
PARKOVANIE: pre štyri autá.
LOKALITA: Rodinný dom je situovaný v lokalite Staré Grunty-Karlova Ves, konkrétne v slepej uličke. Výborná dostupnosťou na všetky smery z mesta. KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ .
Kúsok od domu sa nachádza aj les , kde je možnosť si ísť načerpať nové sily, či chodiť na prechádzky.
Na druhej strane je v blízkosti aj OC Galéria Cubicon, ktoré ponúka všetky služby.
Cena nehnuteľnosti je 949.800,- €
Zodpovedný maklér:
Mário Baláž | RADO Reality Group
‭0907 750 421‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
balaz@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie