Predaj bytu (2 izbový) 53 m2, Bojnice

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
179 500 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Bojnice
Plocha: 53 m²
Realitný maklér:
Žaneta Rakovská
0911 909 060

Ponúkame na predaj KOMPLETNE a TRENDOVO zariadený 2 izbový byt v novostavbe „CASTLE“ v meste Bojnice, ul. Rekreačná.
Byt má celkovú výmeru 62 m2, samotný byt 53 m2 a terasa 9,3 m2, nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží zo 4 a ponúka dostatok priestoru pre pohodlné bývanie, je situovaný v príjemnej lokalite s výhľadom na okolitú krajinu.
Vstupná chodba do bytu poskytuje dostatok úložného priestoru, Odtiaľ sa dostanete do obývacej izby, ktorá je jasná a priestranná. Svetlo prúdi do miestnosti cez veľké okná, ktoré ponúkajú výhľad na terasu. Terasa je príjemným doplnkom tohto bytu, kde si môžete vychutnať čerstvý vzduch a slnečné lúče. Je dostatočne veľká na to, aby ste si na nej mohli usporiadať sedenie a relaxovať s rodinou a priateľmi. Byt má jednu spálňu s dostatkom priestoru na manželskú posteľ a úložné skrine. K dispozícii je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatná toaleta. Ďalšou výhodou tohto bytu je garážové státie, ktoré zabezpečuje bezpečné a pohodlné parkovanie pre Váš automobil.
Celkovo, tento 2-izbový byt v meste Bojnice je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a praktické bývanie. Jeho celková výmera cca 62 m2 spolu s terasou (terasa má 9,3 m2), garážovým státím ponúka všetko potrebné pre komfortné a súkromné bývanie.
Ďalším benefitom je aj možnosť kúpy bytu na firmené účely.
Svojím moderným vybavením, okolitým prostredím a prítomnosťou prírody na dosah, tento byt na ulici Rekreačná v meste Bojnice môže poskytnúť firmám rôzne možnosti využitia. Bez ohľadu na to, či ide o krátkodobý alebo dlhodobý prenájom, alebo o využitie pre podnikateľské účely, tento byt je vhodný pre firmy, ktoré potrebujú kvalitné ubytovanie alebo pracovný priestor pre svojich zamestnancov.
Neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si obhliadku!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie