Predaj bytu (3 izbový) 83 m2, Prievidza

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii / Predané
Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 83 m²
Realitný maklér:
Vladimír Šošovička
+421 903 434 731

Jedinečná ponuka !!!
Aktuálne na predaj jediný 3,5-izbový byt ( 83 m2) na ulici Clementisa v Prievidzi, vo vyhľadávanej lokalite v tesnej blízkosti lesoparku.
Predmetný byt sa nachádza na 2.poschodí z 5, v panelovom bytovom dome s výťahom. Má plastové okná, ostatné je v pôvodnom, veľmi zachovalom stave.
Veľkým bonusom bytu je jeho dispozícia - vstupnými dverami vojdeme do priestrannej chodby, z ktorej vedú dvere do všetkých ostatných miestností, a to do kuchyne, obývačky, detskej izby s balkónom, spálne, menšej izby so zateplenou loggiou a WC s kúpeľňou.
Vďaka rozmiestneniu a rozlohe miestností pôsobí byt veľmi vzdušným a priestranným dojmom.
Nespornou výhodou bytu je balkón otočený do tichého dvora.
Dispozícia bytu ponúka veľkú variabilitu pri jeho rekonštrukcii, kde môžete popustiť uzdu svojej fantázii a prerobiť si tento byt podľa vlastných predstáv a vkusu.
Bytový dom je zateplený, s elektrickým vrátnikom.
Lokalita, v ktorej sa byt nachádza, patrí k najvyhľadávanejším v rámci mesta. Poskytuje nielen kompletnú občiansku vybavenosť, ale pár krokov od domu sa nachádza lesopark, poskytujúci možnosti aktívneho aj pasívneho oddychu pre všetkých členov Vašej rodiny.
Byt je v osobnom vlastníctve, bez ťarchy, jeho kúpa je možná tak v hotovosti, ako aj na úver, s vybavením ktorého Vám bezplatne pomôže náš hypotekárny poradca.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie