Exkluzívne : Tehlový 3 izbový rodinný dom v obci Dulovce na predaj !

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
49 000 €
Typ: trojizbový byt
Okres: Komárno
Obec: Dulovce
Plocha: 110 m²
Realitný maklér:
0902 442 125
Ing. Štefan Ölvecký
olvecky-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Dulovce, 17 km od okresného mesta Komárno, 22 km od mesta Nové Zámky. Dom bol postavený v 60 tych rokoch na slnečnom, mierne svahovitom, udržiavanom, 33 m širokom pozemku, orientovanom na juh o výmere 1120 m2 v okrajovej časti obce. Konštrukčne je dom postavený z pálenej tehly, krov je sedlový, krytina škridla, vonkajšia omietka brizolit, inžinierske siete obecná voda, plyn, elektrika, žumpa - všetky aktívne a dom je temperovaný a udržiavaný. Pozostáva zo vstupnej chodby, troch spální, kuchyne, špajze, kúpelky a WC 3 ročné, komora, ktorá je podpivničená, vykurovaný na plyn ohrevom vody do radiátorov. Kúpou je dom ihneď voľný, obývateľný. V záhrade je vysadený vinič 300 ks, na dvore je drevený sklad náradia a na pozemku je postavený hospodársky dvor, vhodný na chov zvierat. Za pozemkom je voľný priestor bez vlastníka, ktorý je možné využívať ako pašu, prípadne záhradkárstvo. Dom je vhodný pre väčšiu rodinu, zaoberajúcu sa chovom zvierat a záhradkárstvom. Dom je možné využívať aj ako rekreačnú chatu v peknom tichom prostredí. Obec Dulovce má 1740 obyvateľov, kompletnú občiansku vybavenosť a prekrásne okolie vhodné na agroturistiku. V blízkosti sa nachádzajú termálne kúpaliská Patince, Štúrovo a Podhájska a 14 km od obce je plánovaná R 7. Cena nehnuteľnosti je 49 000 €. Bližšie informácie k nehnuteľnosti vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č. t: 0902 442 125, email : olvecky-ZVNC-dobrereality.sk, Whats Aap, Viber.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie