Rodinný nízkoenergetický domček - novostavba v tichej lokalite v obci Báb

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
205 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Báb
Plocha: 90 m²
Plocha pozemku: 886 m²
Realitný maklér:


Popis
Zaujímavý nový nízkoenergetický domček, ktorý vonia novotou si hľadá nového majiteľa. Je postavený na pozemku o rozlohe 886m2 v tichej uličke mimo hlavný ťah a ruch.
Dom je napojený na obecnú vodu, elektriku a žumpu. Dažďová voda je odvedená do zbernej nádrže z ktorej je vyvedené čerpadlo na polievanie záhrady.

Je postavený z brúsenej tehly Leier. Pozostáva z 2 izieb, kuchyne s obývacou miestnosťou, kúpeľňou, samostatnou toaletou a technickou miestnosťou. Z obývacej miestnosti, ktorá je dostatočne presvetlená sú príjemné výhľady na záhradu a zalesnenú obecnú časť Hájiky. K oknám budú namontované aj interiérové žalúzie. Vstup do domčeku je schodiskom z agátového dreva. Výhoda tohto domu je, že dokončenie interiéru domu by ste mali už vo vlastných rukách. Je dobre orientovaný a plný svetla aj keď nesvieti slniečko.
Dom má elektrické podlahové kúrenie a termostaty v každej miestnosti ovládateľné aj wifi aplikáciou. V zimnom období si viete vytvoriť ideálnu romantiku prikúrením si drevom v kachlách. Naopak v letnom období počas teplých dní je nainštalovaná klimatizácia.

Exteriér pred domom je predpripravený na uloženie dlažby. Je možnosť státia pre 2 autá. Predný dvor je taktiež dostatočné veľký na garáž alebo altánok. Zadná časť pozemku je dosť veľká na realizáciu terasy, bazénu, záhradného domčeku, okrasnej záhrady alebo pestovanie zeleninky. Pozemok je kompletne oplotený.

Obec Báb sa nachádza kúsok od Nitry približne 10minút autom a od Bratislavy 40minút. Výhodou tej obce je rýchly výjazd na diaľnicu. V obci sa nachádzajú potraviny Coop Jednota, škola, škôlka, lekáreň, pošta, mini potraviny, reštaurácia Sýpka. Prechádzky si viete spríjemniť v peknom prostredí okolo rybníkov a taktiež je vybudovaná cyklotrasa do obci Rumanová. Domček je ideálny pre malú rodinku alebo párik, ktorý si dom dokončia podľa vlastných predstáv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie