Výnimočná ponuka - krásny, kompletne dokončený 4-izbový dom v Prievidzi

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
248 800 €
Typ: štvorizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 190 m²
Realitný maklér:
0905 307 901
Ján Cipov
jan.cipov-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj kompletne dokončený dom v Prievidzi na Hradeckej ulici, v mestskej časti Veľká Lehôtka. Dom má úžitkovú plochu 190m2 a pozemok so studňou o výmere 611m2. Dom je pripravený k nasťahovaniu.
Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala zateplenie, nový krov, striekanú izoláciu strechy a kvalitnú strešnú krytinu Bramac. Na dome sú osadené nové plastové okná Slovaktual s troj-sklom a strešné okná Velux.
V dome je nové podlahové kúrenie, na prízemí a poschodí plávajúca podlaha. Kúpeľne sú vybavené obkladom, sprchovým kútom, vaňou, WC, umývadlom a príslušenstvom.
Dispozícia domu na prízemí pozostáva z vstupnej haly, kúpeľne, toalety, obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne.
Na prvom poschodí je situovaná chodba, kúpeľňa s toaletou, spálňa s balkónom s výhľadom do záhrady a spálňa so šatníkom.
Na pozemku sa nachádza studňa. Ku domu prináleží garáž s elektrickou bránou Hormann a parkovacím miestom pre auto. Nový úsporný kotol je umiestnený v samostatnej kotolni.
V blízkosti domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, potraviny. Informáciu o cene, ktorú je možné upraviť dohodou vám radi poskytneme telefonicky.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie