Predaj domu 81 m2, Záhorská Ves

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Záhorská Ves
Realitný maklér:
Jana Osuská
0904 428 824

Realitná kancelária RE/MAX v Malackách vám vo výhradnom zastúpení so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 3-izbové rodinné dvojdomy – s dvomi bytovými jednotkami - novostavba v obci Záhorská Ves.

UŽ SKOLAUDOVANÉ SO SÚPISNÝM ČÍSLOM !

STAV:

Rodinný dom jednopodlažný, nepodpivničený, zastrešený sedlovou strechou. Pred každou bytovou jednotkou sú dve parkovacie státia a v zadnej časti terasa - vstup z obývacej miestnosti. Úžitková plocha 69 m2. K domu prislúcha pozemok o výmere 250 m2. Celá dispozícia rodinných domov je súkromná, oddelená vlastnou bránou a súkromnou cestou. Domy sa nachádzajú v tichej lokalite. V blízkosti zastávka autobusu.


DISPOZÍCIA:

V jednej bytovej jednotke sa nachádza zádverie, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, toaletou vrátane bidetovej trysky, obývacou izbou, kuchyne spojenej s jedálňou, dvomi samostatnými izbami, druhé WC s umývadlom a technická miestnosť, v ktorej je umiestnený kotol /samostatné kúrenie na elektrinu/. Podlahové kúrenie, ktoré sa dá regulovať samostatne v každej obytnej miestnosti.

V kúpeľni, WC, v technickej miestnosti a vstupnej chodbe je keramická dlažba. V izbách plávajúca podlaha. Kuchynská linka je vyhotovená na mieru, so zabudovanými spotrebičmi, elektrická rúra, varná doska, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a chladnička. V dome je nainštalovaná aj klimatizácia. V podkroví sa dá využiť veľký úložný priestor, prípadne do budúcna izba pre deti.

Súčasťou sú laminátové interiérové dvere do izieb, vrátane oblôžkových zárubní. V priestore vstupu do obývacej izby sa nachádzajú krbové kachle, možnosť kúrenia drevom.

Stavba domu tehlová /hrúbka 30 cm/, strešná krytina Bramac Tegalit Star – pálená, farba čierna. Na tento typ škridly je nanesená mikromalta, ktorá uzatvára póry a docieli tým obzvlášť hladký a atraktívny povrch. Na povrchu použité reflexné pigmenty odrážajú infračervené žiarenie, vďaka čomu sa obmedzí prehriatie podkrovia, sťahuje teplotu až o 10 stupňov, odoláva nánosu machu a nečistôt/.
Vonkajšie omietky – silikátová, ryhovaná, farba biela, vnútorné omietky - vápenno-cementové, hladké, okná plastové s izolačným trojsklom, 6 komôr značka ALUPLAST. Dvere značka FEALAN 8000, 6 komôr s izolačným trojsklom, mliečne. Samostatná žumpa objem 10 m3.

Kolaudácia október 2023. V dome je predpríprava na kamerový systém, alarm, fotovoltaiku, WIFI /orange, telekom, rádiolan/. Každý byt má stenu v strede zo špeciálnej protizvukovej tehly, medzi ktorou je protihluková a tepelná izolácia hr.5 cm. Zateplenie domu je 20 cm hr. polystyrénom.


TURISTIKA:

Záhorská Ves susedí s Rakúskom a obcami Vysoká pri Morave a Suchohrad pri rieke Morava na kraji Borskej Nížiny.

Prechodom Angern sa dostanete cez kompu na rieke Morava za prácou do Rakúska. ZV je vzdialená 14 km od Malaciek a 35 km od Bratislavy. Je dostupná aj cyklotrasou z bratislavského Devína. Pre športovo menej zdatných sa naskytá možnosť prepravy priamym autobusovým spojom.

Krásna prírodná scenéria v povodí rieky Moravy, zaujímavosti hraničnej línie, monumentálny starý cukrovar i pôvodné sakrálne pamiatky.

Je tu množstvo pamätihodností. Okrem nich môžete navštíviť Uhranské múzeum, bunkre pozdĺž hranice s Rakúskom, či sa len tak poprechádzate Národnou prírodnou rezerváciou Nový les. Možnosť venovať sa aj záľube rybárčenia. V Malých Levároch je v lete zase priestor na zber levandule.

FINANCOVANIE:

Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 26 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

SLUŽBY REALITNEJ KANCELÁRIE:

- kontrola listu vlastníctva a snímky z katastrálnej mapy
– preverenie klientov a nehnuteľností pri kúpe i predaji
– kompletný právny servis
– vklady do katastra
– prepis všetkých energií
– poradenstvo pri financovaní , predaji aj prenájme

Teším sa na vaše obhliadky!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie