RADO | 3-izbový byt Trenčín - Sihoť II. na predaj!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
110.000,- €
Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Realitný maklér:
+421904887338
Ing. Michal Mišovec
misovec@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt v obľúbenej lokalite Sihoť II v Trenčíne!
Byt s rozlohou 53 m2 sa nachádza na treťom poschodí panelového bytového domu s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta. Byt má vymenené plastové okná, okrem toho je v pôvodnom, avšak zachovalom stave. Máte tak možnosť upraviť si ho podľa svojich predstáv, prípadne využiť investične.
Dispozične je veľmi dobre riešený - po vstupe do bytu sa ocitnete vo vstupnej chodbe. Na ľavej strane sa nachádza spálňa (12 m2), vedľa ktorej je samostatné WC a kúpeľňa, ktorá sa dá zväčšiť o priestor chodby. Na pravo od vstupu do bytu je menšia kuchyňa, ktorú je možné moderne prepojiť s obývačkou (16 m2). Z obývačky sa dostanete do druhej spálne (11,5 m2). Byt má okná situované na 3 svetové strany, vďaka čomu je dobre presvetlený. Prvá spálňa je orientovaná na východ, kuchyňa na juh a obývačka s druhou spálňou na západ. K bytu prislúcha aj pivnica.
Mesačné náklady na bývanie sú 255 Eur. Obrovskou výhodou sú vymenené rozvody vody, odpadu a plynu ("stupačky"). Okrem nich sú zrekonštruované spoločné priestory - plastové okná, vstupné dvere s elektronickým vrátnikom, schránky, strecha, bytový dom je z jednej strany aj zateplený. Priamo pri bytovom dome sa nachádza parkovisko.
Poloha domu je výhodná - nájdete tu kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť do centra mesta. V blízkosti nájdete materskú a základnú školu, obchody, zimný štadión, športoviská, vlakovú stanicu a určite oceníte aj možnosť prechádzok, či behu na neďalekej hrádzi. Ak hľadáte 3-izbový byt vo výbornej lokalite, ktorý si upravíte podľa svojich predstáv, táto ponuka je ideálna pre Vás! Byt je kúpou voľný.
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie