Prenájom bytu (2 izbový) 58 m2, Bratislava - Jarovce

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
650 € za mesiac
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava V
Obec:
Plocha: 58 m²
Realitný maklér:
Lucia Klubertová
0904 951 758

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom krásny, zariadený 2-izbový byt v novostavbe dvojposchodového bytového domu so 4-mi bytovými jednotkami na Mandľovej ulici - na konci ulice v nádhernom prostredí Jaroviec.

Ak chcete bývať v príjemnom prostredí veľkomesta s pocitom života na dedine, v rodinnom dome, kde viac ako troch priamych susedov mať nebudete, toto je miesto, ktoré práve hľadáte. :)

Bytový dom je novostavba. Všetky 4 byty sú rovnakého 2-izbového charakteru.

Priestranné a svetlé miestnosti s veľkými oknami zásobujú byt dostatkom denného svetla až do neskorších večerných hodín.

Kuchynská linka je priestranná s množstvom úložného priestoru, má zabudovanú veľkú chladničku a mrazničku, taktiež umývačku riadu, v byte je mikrovlnná rúra, indukčná varná doska aj teplovzdušná rúra, teda je tu všetko potrebné ku komfortnému bývaniu.

Kuchyňa je veľký otvorený priestor - prepojená s obývacou časťou bytu.
Kúpelňa má sprchový kút, práčku aj sušičku, je spojená s toaletou.
Spálňa je samostatná.

Byt je kompletne pripravený k nasťahovaniu, stačí si priniesť osobné veci.
Výhodou tohto prenájmu je, že byt disponuje dostatočne veľkým úložným priestorom - jeden rolldor na uloženie vecí sa nachádza vo vstupnej hale, druhý, priestranný, v spálni. Kúrenie je podlahové, výhodou počas teplých letných dni je klimatizácia.

K dispozícii na užívanie si pokojných večerov na čerstvom vzduchu je priestranný balkón a vstup na záhradu s možnosťou grilovania.

K cene prenájmu budú pripočítané náklady na energie vo výške 100,-EUR, takže konečná cena za prenájom vrátane energií 750,-EUR.

Pri podpise zmluvy sa platí sprostredkovateľská provízia RK (1 nájomného), a kaucia vo výške mesačného nájomného (750,-EUR) - kaucia je po ukončené zmluvy uzatváranej minimálne na 1 rok vratná.

Lokalita Mandľovej ulice v Jarovciach pripomína svojou dispozíciou alej, je pokojná, nakoľko bytový dom sa nachádza na konci ulice, a tak jediné autá, ktoré okolo vás prechádzajú sú vaši susedia, alebo vaša návšteva.
Výhodou bývania v tejto lokalite je možnosť využívať športové aktivity, ktoré sú tu na dosah - či cyklotrasy, či prechádzky do prírody, toto vám zaručí oveľa pokojnejšie bývanie ako v centre mesta.

Stačí si dohodnúť včas obhliadku.
Budem sa tešiť na stretnutie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie